Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Октябрь » 07
Інгредієнти 1стк. сахара
1п. маргаріна
2 яйця
1ч. л. соди гашеного
3 стк. мукі
Крем
1стк. сахара
2стк. сметани змішати, щоб цукор розтанув
Спосіб приготування Зробити тесто. Взять трохи тіста і розкачати корж, випекти, ця коржик буде служити як дно торта. С решти тіста скачати не великі кульки в діаметрі десь 1,5/2см. Шарікі викласти на деко, але не близько один до другу. Випечь в нагрітій духовці до золотистого цвета. Теперь печену корж покласти в тортніцу, змастити кремом і брати готові кульки вмочати в кремі і укладати на корж по колу, потім всередині цього кола і т.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
192
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.10.2009
|
Спосіб приготування Замісити тісто з 1 банки згущеного молока, 250 р. вершкового масла, 1,5 склянки борошна, 3 яєць, 1 ч. л. соди, погашеної оцтом. Випікати 3 коржі, перекласти кремом.
Крем: згущене молоко половина банки, близько 200г масла вершкового і трохи лимонного соку.
Прикрашала мастикою (рецептів багато на сайті), намистинки цукрові (купила в магазині в кулінарному відділі)
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
199
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.10.2009
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|