PickPickPick Суббота, 19.07.2025, 15:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 18 » Апельсиновий пиріг
20:18
Апельсиновий пиріг

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно 300 грам
Цукровий пісок 200 грам
Масло вершкове 200 грам
Ванілін, сіль
розпушувач
вершки
Для начинки:
Апельсини - 1. 5-2.
Цукор 100 гр
крохмаль 1 ст. л
вершки

Спосіб приготування

Тісто:
просіяти борошно
До борошні додати масло (розтоплене або терте), цукор, ванілін, сіль і розпушувач.
Змішуємо. Якщо тісто виходить сухим, то додаємо столову ложку вершків, потім ще і ще до тих пір, поки ця суміш перетвориться в нормальний, трохи липкі тісто.
витримати в холодильнику 40-60 хвилин.
Розділити на дві частини.
Розкотити нижній шар, товщиною приблизно 2 сантиметри.
Верхній шар повинен бути 1-1,5 сантиметри.
Приготування начинки: апельсини очистити від шкірки, кісточок і пленочек, порізати дрібно-дрібно, майже в кашку і змішати з цукром і крохмалем. Додати ст. л. вершків.
Викласти на нижній шар тіста і закрити верхнім шаром.
Випікати при температурі 18-200 градусів 25 хвилин.

Про рецепті

Дійсно вийшло просто приголомшливо. Тільки в рецепті убавлю кількість цукру в тісті, а то дуже солодко. Смак ніжний і повітряний.
Категория: Випічка | Просмотров: 201 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz