Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 18 » Апельсиновий пиріг
|
ІнгредієнтиДля тіста:
Борошно 300 грам
Цукровий пісок 200 грам
Масло вершкове 200 грам
Ванілін, сіль
розпушувач
вершки
Для начинки:
Апельсини - 1. 5-2.
Цукор 100 гр
крохмаль 1 ст. л
вершки
Спосіб приготуванняТісто:
просіяти борошно
До борошні додати масло (розтоплене або терте), цукор, ванілін, сіль і розпушувач.
Змішуємо. Якщо тісто виходить сухим, то додаємо столову ложку вершків, потім ще і ще до тих пір, поки ця суміш перетвориться в нормальний, трохи липкі тісто.
витримати в холодильнику 40-60 хвилин.
Розділити на дві частини.
Розкотити нижній шар, товщиною приблизно 2 сантиметри.
Верхній шар повинен бути 1-1,5 сантиметри.
Приготування начинки: апельсини очистити від шкірки, кісточок і пленочек, порізати дрібно-дрібно, майже в кашку і змішати з цукром і крохмалем. Додати ст. л. вершків.
Викласти на нижній шар тіста і закрити верхнім шаром.
Випікати при температурі 18-200 градусів 25 хвилин.
Про рецептіДійсно вийшло просто приголомшливо. Тільки в рецепті убавлю кількість цукру в тісті, а то дуже солодко. Смак ніжний і повітряний.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 201 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|