Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 1 » "БУЛОЧКИ ЗАКУСОЧНІ до обіду"
20:38 "БУЛОЧКИ ЗАКУСОЧНІ до обіду" |
Інгредієнтипакетик сухих дріжджів
1/4 склянки теплої води
1 стакан молока
4 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. цукру
0,5 ч. л. солі
1 яйце
4,5 склянки борошна
мак Щоб посипання
Спосіб приготуванняТехнологія приготування тіста ви знайдете в оригіналі (http://www. koolinar. ru/base/viewrecipe/22107).
А тепер напишу технологію приготування самих булочок.
Після того, як тісто після годинного підняття підійде, його потрібно також порізати на порційні шматочки, а ті, у свою чергу, скачати джгутиками.
Кожен джгутик зав'язати у вільний вузол, а кінчики сховати в серединку.
Знову поставити підходити на 1 годину.
Перед випічкою змастити збитим яйцем з додаванням 1 ст. л. молока і посипати маком.
Випікати при температурі 190 градусів 20 хвилин.
Про рецептіТакі булочки дуже хороші з супчиком або як хліба під ковбаску, сир або масло.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 222 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|