PickPickPick Суббота, 19.07.2025, 14:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 1 » "БУЛОЧКИ ЗАКУСОЧНІ до обіду"
20:38
"БУЛОЧКИ ЗАКУСОЧНІ до обіду"

Інгредієнти

пакетик сухих дріжджів
1/4 склянки теплої води
1 стакан молока
4 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. цукру
0,5 ч. л. солі
1 яйце
4,5 склянки борошна
мак Щоб посипання

Спосіб приготування

Технологія приготування тіста ви знайдете в оригіналі (http://www. koolinar. ru/base/viewrecipe/22107).
А тепер напишу технологію приготування самих булочок.
Після того, як тісто після годинного підняття підійде, його потрібно також порізати на порційні шматочки, а ті, у свою чергу, скачати джгутиками.
Кожен джгутик зав'язати у вільний вузол, а кінчики сховати в серединку.
Знову поставити підходити на 1 годину.
Перед випічкою змастити збитим яйцем з додаванням 1 ст. л. молока і посипати маком.
Випікати при температурі 190 градусів 20 хвилин.

Про рецепті

Такі булочки дуже хороші з супчиком або як хліба під ковбаску, сир або масло.
Категория: Випічка | Просмотров: 222 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz