Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 21 » Дріжджове тісто для пирогів і беляшей
21:01 Дріжджове тісто для пирогів і беляшей |
Інгредієнти0,5 склянки розтопленого маргарину
2 склянки теплого молока (але не гарячого)
4 яйця-маленькі, якщо яйця великі-3 шт. хватіт
40 г. сирих дріжджів
1 щеп. цукру
3,5 ч. л. солі
Борошно просіяну
Спосіб приготуванняТесту виходить багато-на замітку!
Дріжджі розкришити, залити їх теплим молоком (прім. 50 мл) і додати цукор. Дати постояти прим. 5 хвилин
У цей час соеденіть що залишився, молоко, маргарин, яйце і сіль, все добре перемішати віночком,
Дріжджі хрошо перемішати і влити в суміш, перемішати, поступово всипати борошно, замісити тісто
Муки додавати стільки, щоб тісто не прилипало до рук
Тісто накриємо товстим рушником і поставимо в тепле місце, я ставлю в духовку (50 грд. )-Так роблю завжди, а моя мама закутують тісто целофаном і ставить у тепле місце
Тісто має збільшиться в об'ємі в два рази, потім «побив» його і дамо підійти ще один раз. Після цього гібрида тісто руками-приблизно 3 хвилинки (можна і довше). Сьогодні воно пищало!
Тепер можна обробляти тісто, ліпити пироги або беляшікі і випікати.
Про рецептіУ начинку для пирогів у мене яйце з луком. Для беляшей-фарш (свинячий + яловичий), цибуля, часник, спеції. У кожного свої переваги. Хотілося поділиться саме рецепом для тесту, не судіть строго. Якщо хтось вважатиме, що це зайве-друкувати, здавалося б, прості і всім знайомі рецепти, так я відповідаю відразу: буду вносити мої улюблені рецепти, збирати їх на моїй сторінці, копіювати і прикріплювати в папку, стане в нагоді, а пам'яті отже вже немає
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 354 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|