Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти тісто:
175 г борошна
125 г сл. масла (нарізати шматочками)
50 г коричневого цукру
Прошарок:
50 г сл. масла
50 г коричневого цукру
400 г молока-Kondensmilch (пастерезірованное або вершки 10% жирності)
150 г молочного шоколаду
Спосіб приготування Необхідна прямокутна форма 24 см завдовжки (у мене була тільки кругла). Форму sмазать маслом.
Борошно, масло розтерти руками до крупинок, додати коричневий цукор, замісити тісто до гладкого стану.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.03.2010
|
Інгредієнти 1 100гмасло. 2 2ст. л. меда (лутше густого) 3 1стакан цукру 4 2ілі3 пакетика ваніліну 5 2ст. л. коньяка 6 0,5 ч. л соди (негасіть) 7 3яйца 8 3стакана борошна (може чютьбольше) крем: цукор, сметана, ванілін. На кожен корж прімерно150г. сметани, не менше 24% жирності.
Спосіб приготування На поровое бані розтопити масло + мед + цукор + ванілін + коньяк + сода. дать цій масі добре растопітся. в цей час збиваємо яйця 1_2мінути міксером.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
190
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
28.02.2010
|
Інгредієнти Тісто:
2 яйця
1 склянка цукру
0,5 банки згущеного молока
1 склянка сметани
1,5 склянки борошна
1 ч. л. соди, гашеного оцтом
Рослинна олія
Для крему:
Сметана (йогурт) 600 мл
150 гр. цукру
Для глазурі:
Половина 100 грама плитки шоколаду з горіхами, трохи молока або вершків
Спосіб приготування Коли я вперше побачила цей торт у Олени, я твердо вирішила зробити коли-небудь такий твір! У журналі побачила знову цей тортик і взялася зробити, ну свята знову ж таки !
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
205
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
27.02.2010
|
Інгредієнти ДЛЯ ТЕСТУ:
1100 - 1200 борошна вищого сорту (краще Макфа, вона дає ніжне тонке і еластичне тісто)
1 літр рідини (для ніжності я роблю воду навпіл з молоком)
2 пакетика сухих дріжджів (або 50-70 г пачкова)
4 столові ложки цукру
2 чайні ложки солі
4 столові ложки рослинної олії
ДЛЯ ПИРОГОВ:
500 г яблучного густого варення, повидла і т. д. Я свого варення додаю кориці - дух у пирогів відмінний!
1 жовток, сболтанний з водою
Спосіб приготування Просто безопарний Дріжджове тісто:
Підігріваємо молоко з водою в каструлі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
221
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.02.2010
|
Інгредієнти Листкове тісто 500гр. (прісне)
Шоколад (рідкий)
Цукрова пудра
Спосіб приготування Тісто розкачати тонко, нарізати різних фігурок, посипати цукром, можна сухим желе (порошок) Випікати в духовці на 220-230 З 15 мін. Винімаем, поливаємо шоколадом, і зверху сазарной пудрой. Печенькі готові
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
169
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
21.02.2010
|
Інгредієнти 5-6 лавашем
0. 5 ст молока
2 яйця
1 ложка масла вершкового
Начинка
1 яйце
сир тертий
Спосіб приготування Схожих рецептів безліч, ось і я вирішила приготувати сьогодні на сніданок так би мовити лже-хачапурі.
У draznilka є відмінний рецепт Рулет з лаваша до якого я хочу Присоседились. Даю свій варіант. Отже.
Для готування нам необхідна упаковка тонкого лаваша.
Розрізаємо ножицями на бажані порції. Слоєв може бути будь-яку бажану кількість, у мене три.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
211
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.02.2010
|
Інгредієнти 7 яєць
1 склянка цукру
1 склянку кокосової стружки
1. 5 склянки борошна (можна трохи більше, тісто має бути як густа сметана)
1 чайна ложка (з гіркою) соди
1 склянку соняшникової олії
ванілін
1 банку консервованих ананасів
карамель з 5 столових ложок сажара і 2 столових ложок води
Спосіб приготування Збити жовтки з половиною цукру, додати кокос, ванілін, соняшникова олія, все перемешать. Сюда ж додати борошно, просіяну з содою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
181
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.02.2010
|
Інгредієнти 5 білків
6 жовтків
0,5 склянки цукру
5 ст. л. борошна
2 ст. л. крохмалю
2 ст. л. какао
2-3 ст. л. гарячої води
1 ч. л. разрилітеля
для крему
вершки для збивання 200 гр
шоколад гіркий 100 гр
для прикраси
вершки для збивання 100 гр
шоколад білий 50 гр
для просочення
100 гр цукру
150 гр води
трохи лимонного соку або лимонна кислота на кінчику ч. л.
Спосіб приготування Відокремити білки від жовтків
Білки збити в міцну піну поступово підсипаючи половину цукру
Жовтки збити з другою половиною цукру до білого
Какао розчинити у воді, додати поступово до жовтків не перестаючи збивати
Борошно змішати з крохмалем і розпушувача, додати до жовтків
Вимісити тісто
Обережно, в декілька прийомів, додати білки
На папері для випічки намалювати кола 20 см
Викладати на круг по 3-4 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
271
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
19.02.2010
|
Спосіб приготування сирні пончики.
для тіста:
1,5 склянки борошна, 400гр сиру, 4 яйця, 2ст. л. сахара, 0,5 ч. л. соди, сіль.
для фритюру: топлене масло
сир розтерти з яйцями і цукром, додати трохи солі, соду, перемешать. муку просіяти і підсипаючи її по немногу до сирної суміші, замісити тісто.
топлене масло довести до кіпенія. рукі змастити олією і сформувати з тіста невеликі кульки.
обсмажувати їх у киплячому маслі, поки пончики не набудуть золотістиий оттенок.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
273
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.02.2010
|
Інгредієнти 250 гр маргарину
125 гр білого сиру
125 гр жовтого сиру
1 пучок кропу
2 ст/л оцту
1 білок
2 ст/л йогурту
1/4 ст рослинного масла
1 п розпушувача
1 ч/л солі
Борошно скільки піде
На змащення один жовток і мак
Спосіб приготування Борошно з маслом і розпушувачем гарненько розім'яти до однорідної масси. Затем до них додати протерті на тертці сири, і всі маси гарненько збити за допомогою міксера, позика, що залишилася, додаємо муку і дрібно нарізаний кріп, і тісто гарненько месім.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
191
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.02.2010
| « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|