Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Тісто:
Борошно - 200 г
Мелені сухарі (домашні) - 150 г
Маргарин - 100 г
Цукрова пудра - 1 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
Молоко - 50 г
Тмин - 0,5 ч. л. (потовкти у ступці)
Часник сухий мелений - 0,5 ч. л
Начинка:
Консервована сардина з ароматом копченості - 1 шт.
Копчений ковбасний сир - 200г.
Зелень (петрушка, кріп зелений) - 100 - 150 р.
Сметана - 200 г
Яйця - 3 шт.
Орегано сухе - 1 ч. л.
Спосіб приготування Натираємо маргарин на крупній тертці, додаємо кмин, цукрову пудру, сіль, часник і сухарі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
168
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.02.2010
|
Інгредієнти тісто
300гр. води
1чл. солі
1ч. л. сахара
2ст. л. растітельного масла
20гр. сирих дріжджів
500гр. мукі
часниковий соус
5-6 зубчиків часнику
20гр. кіпяченной води
50гр. подсолнечного масла
сіль, перець за смаком
Спосіб приготування Замісити тісто, дати піднятися
обробити на кульки (менше курячого яйця)
поставити в духовку на 50град. на 15 хв., потім додати градуси до 200, випікати до золотистого кольору
Соус
часник вичавити, воду, сіль, перець і олію все перемішати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
190
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.02.2010
|
Інгредієнти тісто
100г-маргарин
0,5 стак. -цукор
1-яйце
2,5 стак. -борошно
1ч. л. -розпушувач
начинка
400г-консерв. абрікоси або персики
250г-протертий сир
0,5 стак. -вершки
2-яйця
2ч. л. -ванільний цукор
1ст. л. -лимонний сік
Спосіб приготування збийте розм'якшений маргарин з цукром
додайте яйце, збийте
додайте, перемішуючи, борошно з розпушувачем
викладіть тісто в змащену роз'ємну форму
на тісто покладіть консервовані фрукти (цілі поріжте навпіл)
змішайте всі компоненти начинки і залийте фрукти
випікайте при 200 ° 20-25 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
174
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.02.2010
|
Інгредієнти Бісквіт (це на одну порцію)
4яйца
1 склянка цукру
1стакан борошна,
крем
сгущен. молоко1б. масло вершкове 200г.
оформлення
мастика, 100г маршмеллоу 1с. л. лімонного соку, сахар. пудра
просочування
Спосіб приготування Я на цей торт випікала дві порції
Міксером збити яйця з цукром до збільшення об'єму до білої, густу піну.
Потім, не припиняючи збивати, поступово всипте борошно, до утворення однорідної маси.
У форму вилийте тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
427
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.02.2010
|
Інгредієнти Для бісквіту:
8 яєць
400 гр. сахара
300 гр. мукі
100 гр. крахмала
1 ч. л. (без гірки) розпушувача
Крем:
180 гр. белого шоколаду
2,5 ст. л. мукі
250 мл молока
200 гр. сахара
200 гр. слівочного масла
ванілін
Спосіб приготування Бісквіт:
Яйця збити з цукром хвилин 15-20. Муку, розпушувач і крохмаль просеіть і за 30 секунд додати в яєчну суміш. Випікати до готовності. У мене була форма сердечка. В неї вмістилося 1/3 частина тесту.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
181
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.02.2010
|
Інгредієнти 400 гр. сухого сиру
3 яйця
1стк. сахара
1чл. соди
сіль-на-віч
Манку для обвалювання кульок
борошна стільки скільки візьме тісто, воно має бути трохи крутувата приблизно як на пельмені і не прилипати до рук
Спосіб приготування Зробити тісто, Тепер скачати невеликі кульки в діаметрі приблизно 2см., кульки обваляти в манки і опустити в киплячу олію і смажити до золотистого коричнево цвета. Затем вийняти шумівкою і викласти на серветку щоб видалити зайве масло .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
185
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.02.2010
|
Інгредієнти • 250 гр. розм'якшеного маргарину
• 1 яіцо
• 0,5 ст. сахара
• 2 ст. мукі
• ч. л. пекарського порошку
• 1 стакан протертою смородини
• пів-склянки волоських горіхів
• Цукор ванільний 1 ч. л
Спосіб приготування У мене багато смородини протерной з цукром, вона рідка, і я все думала, як би мені її використовувати.
І придумала!
Яйце збити з цукром, додати маргарин, борошно, пік. порошок, cахар ванільний, замісити тісто, 1/3 частина покласти в холодильник, решту руками розрівняти на теплому листі піднімаючи бортики.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.02.2010
|
Інгредієнти 1 ст. творог
рідкий шоколад пол стаканчика
борошно (скільки візьме, щоб не прилипало до рук)
яйце
арахіс (підсмажений)
ізюм (попередньо намочений)
кокосова стружка
Спосіб приготування Змішати всі інгредієнти в однорідну масу (творог + шоколад + яйце + борошно) Борошно додавайте поступово, щоб тісто не було занадто тяжелим. вимесіть, розкачати в ковбаски, порізати ножем, на шматочки не великі, скачати в кульки розміром з перепілінное яєчко, наченням кожен кульку арахісом і ізюмом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
31.01.2010
|
Інгредієнти 250гр. сахара
5 яєць
5ст. л. кефіру
2 п. ваніліна
2 п. разрихлітеля
500гр. мукі
Крем
400 мл. слівок
2 п. пульвера який не дає вершкам впасти
05 стк. сахара
Спосіб приготування Зробити тісто воно буде не Житков НЕ густим. Духовку нагріти 200градусов. В глибокий протвень покласти папір для випічки так щоб краю папери досягали країв протвеня. Теперь вилити тісто і випікати корж. Теперь корж повинен охолонути небагато. Потім потрібно взяти склянку з рівними краями приблизно 6,7 см і видавити
такі битки, з залишків тіста зробити крошку.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
214
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
23.01.2010
|
Інгредієнти Тісто: борошно-1 ст
маргарин-75 гр.
сметана-3 ст. л.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Начинка: 2 столові ложки борошна
4 великі цибулини-півкільцями
50 гр вершкового масла
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Обсипання: 50 гр. твердого, гострого сиру
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Крем: 2 яйця
2 столові ложки сметани
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
205
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.01.2010
| « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|