Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Март » 06
Інгредієнти Тісто: 250 гр. маргаріна; 0,5 палички дріжджів, 1 склянка молока, 1 літрова банка борошна,
Начинка: 2 великих лимона, 2 склянки цукру (300гр. )
Цукрова пудра
Спосіб приготування Розчинити дріжджі в теплому молоці, додати м'який маргарин і всипати борошно, перемішуючи до отримання однорідного тіста.
Розділити на 3 частини.
Лимони разом зі шкіркою, прибравши насіння, перемолоти в м'ясорубці і перемішати з сахаром. Форму змастити олією і розкласти в ній перший корж, формуючи бортікі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
211
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.03.2010
|
Інгредієнти 500 г батона
1 кубик Maggi "Яловичий бульйон на кісточці"
1/2 скл. раст. масла
Спосіб приготування Батон нарізати тонкою соломкою, викласти на деко, поставити в двуховку на 30 хв. на середній жар. Перемішувати, інакше верхній шар сухарів підгорить.
Кубик розвести в підігрітому маслі. Цю суміш вилити рівномірно на сухарики, ретельно перемішати і - в духовку ще на 10-20 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
199
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.03.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|