Інгредієнти Для тіста:
200гр. сиру
2-жовтка
1/2ч. л. соди +1 ст. л оцту
2ст. мукі
200гр. маргарину
Для крему:
2белка
1ст сах. пудри
Спосіб приготування Розітріть жовтки з цукром, додайте маргарин (розм'якшений) і сир, ще раз все розмішайте і додайте соду гасіння та борошно. (відкладіть, дайте відпочити)
Збийте білки з цукровою пудрою, можете додати трохи ягід, це пофарбувати крем і додасть додатковий смак.
З тіста ТБУЛБФБКФЕ дві пампушки прямокутної форми, смажте кремом і поверніть рулети.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
370
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.03.2010
|