Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Март » 07
Інгредієнти Яйце (білок) - 2 шт
Пудра сах . - 100гр
Мигдаль (розтертий)-130гр
Гіркий мигдаль (обов'язково)-4шт
Лім. цедра або ванільний цукор (за бажанням)
Сіль
Спосіб приготування Білки злегка підсолити і збити до крутий маси, потім додати сах. пудру, тертий мигдаль ванілін або цедру.
Масу коржами розкласти на лист, випікати 140-160 гр до золотистої корочкі. На деко краще підкласти папір посипану борошном.
Мигдаль можна замінити на інші горіхи, але гіркий мигдаль повинен бути обов'язково.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
219
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.03.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|