PickPickPick Суббота, 05.07.2025, 07:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти тісто: 110 гр. мукі 30 гр. крахмала 100 гр. сахара 5 яєць дві краплі есенції крем: 360 гр. масла 220 гр. сгущ. молока 100 гр. сах. пудри ванілін Спосіб приготування приготування тіста: збиваємо холодні яйця, поступово додаючи цукор (мінімум 5 хвилин), наприкінці додаємо ессенцію. Масса повинна збільшиться в кілька разів, вона стає легкої, повітряної як хмара. окремо змішати борошно з крохмалем. Коли яйця будуть збиті, дуже обережно ложкою на всю поверхню збитою маси, вилажіваем борошно і так само дуже обережно все перемішуємо.
Категория: Випічка | Просмотров: 218 | Добавил: attlon | Дата: 23.08.2010

Інгредієнти Готове листкове тісто 1 яйце 4 яблука Цукрова пудра Кориця Ізюм 2 ст. л. Спосіб приготування Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, додати 3-4 ст. л. сахарной пудри, корицю, родзинки, попередньо замочений, перемішати. Розкачати тісто, викласти на нього начинку, згорнути рулетом. Зверху змастити жовтком. Поставити в духовку на 150 градусів. Після приготування посипати цукровою пудрою.
Категория: Випічка | Просмотров: 192 | Добавил: attlon | Дата: 22.08.2010

Інгредієнти Тісто: 500 г нежирного сиру 2 скл. борошна 2 яйця 1/2 ч. л. солі 1/2 ч. л. розпушувача (або соди) 2 ст. л. цукру Начинка: будь-яке варення шоколадна паста за смаком раст. масло для фритюру Спосіб приготування Сир, борошно, сіль, яйця, розпушувач і цукор з'єднати. Замісити тісто. Столовой ложкою брати тісто. Сформувати коржі, в середині кожної коржі зробити поглиблення і покласти в нього по 1 ч. л. начинки. краю защипати, пиріжки обваляти в муці.
Категория: Випічка | Просмотров: 219 | Добавил: attlon | Дата: 21.08.2010

Інгредієнти борошно 1 кг дріжджі 20г вода 2 ст цукор 1 ст. л сіль 1 ч. л яйце Начинка: будь-яка Спосіб приготування Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор, розмішати, додати соль. Все влити в борошно, замісити тісто. Залишити підходити тісто в теплому місці на пів годинки, накривши серветкою. Змазати лист маслом, розкласти сформувалися пиріжки, булочки . . . помазати зверху яйцем . . Випікати 30-40 хв при Т 180-200С Начинка може бути будь-яка.
Категория: Випічка | Просмотров: 174 | Добавил: attlon | Дата: 20.08.2010

Інгредієнти 3яйца. 1 склянка цукру. 1 сткан йогурту. 1 склянку кокосової стружки. 1 склянка борошна. 10гр. разрихлітеля, пошепКи солі. 1 стакан натертих на крупній тертці батончиків (у мене були темні і світлі) Спосіб приготування Яйця розтерти з цукром. Додати йогурт, кокосову стружку-перемішати. Додати борошно з разрихлітем і пошепКи солі теж перемішати. І лише в самому кінці додати цукеркову стружку. Вилити у форму, змащену маслом.
Категория: Випічка | Просмотров: 194 | Добавил: attlon | Дата: 18.08.2010

Інгредієнти Для тіста: 300 г маргарину 1 склянку пива 3 склянки борошна пол ч. л соди Крем: (мої варіанти, що використовувала сьогодні) 1) Сметана + вишневе варення 2) Рідкий шоколад + сир 3) Абрикосове варення + горішки Спосіб приготування Маргарин порубати ножем, додати пиво, соду, перемішати і замісити тісто. Розділити його на маленькі кульки і покласти в холодильник на 1,5-2 год (можна купити готове в магазині, як дріжджове так і прісне) Круасани виходять більш вдалими з дріжджового тіста.
Категория: Випічка | Просмотров: 216 | Добавил: attlon | Дата: 18.08.2010

Інгредієнти 150 грам борошна, 50 грам мигдалю смолотового в порошок, 3 білка, 200 грам цукру, 100 г м'якого вершкового масла. Спосіб приготування Половину цукру збити з білками, в іншому посуді збити іншу половину цукру з вершковим маслом. Потім все з'єднати разом, додати борошно і мигдаль. Тісто добре вимішати. На деко викладати тісто по одній столовій ложці і розмазати у вигляді невеликого ВМЙОЮЙЛБ, але не дуже тонко . - Поставить запекатся в духовку при 170 градусах близько 10-15 хвилин.
Категория: Випічка | Просмотров: 222 | Добавил: attlon | Дата: 18.08.2010

Інгредієнти Печиво "куличе"-з Іраку. Тісто- Борошно-500гр цукор-3ст. л солі-щіпка масло рослинне-200мл яйце-1 молоко-100мл. Начинка- Волоські горіхи-200гр. цукор-3ст. л цімт-1ч. л 1. Борошно просіяти 2. Добавіть молоко змішаним з яйцем, цукром, сіллю 3. Затем олія рослинна 4. Замесіть тісто, накрити серветкою, щоб тісто не сохло. 5. Для начинки-все перемішати 6. Раскативаем тісто, склянкою видавлюємо кружечки, ложім начинку і защіпляем.
Категория: Випічка | Просмотров: 205 | Добавил: attlon | Дата: 18.08.2010

Інгредієнти Торт 9 яєць 3 склянки цукру 3 склянки борошна 1 стакан родзинок 1 стакан волоських горіхів 1 склянка маку Крем 1 банка згущеного молока 3 столових ложки кави розчинної 2 столових ложки какао 200 гр масла вершкового можна розтопити чорний шоколад і додати Мастика 400 гр маршмаллоу 2 столові ложки води цукрова пудра крохмаль Спосіб приготування Коржі 3 яйця збити з 1 склянкою цукру (з ваніллю) додати борошно і перемішати, додасть один з трьох інгредієнтів (мак, товчені волоські горіхи, родзинки) Пекти приблизно 25 хвилин при t 225 градусів Так спекти три коржі з різною начинкою Кава розвести і ваткою просочити всі три коржа коли вони охолонуть і залишити відлежатися Зробити крем Згущене молоко (можна варену) змішати в каві, какао і маслом Намазати один корж, покласти на нього інший, цей теж змастити і нарешті покласти третій Складений торт, обмазати зверху і з боків.
Категория: Випічка | Просмотров: 250 | Добавил: attlon | Дата: 18.08.2010

Інгредієнти 3/4 чашки (180 мл) води 1/2 чашки (120 мл) молока 5 ст л (70 гр) масла 1/4 чашки (50 гр) цукру 1 ч л солі 1 яйце 1/2 чашки (33 гр) розчинних несолоним картопляних пластівців 3-3 1/2 чашки (400-460 гр) борошна 1 пакетик (7 гр - 2 1/4 ч л) сухих дріжджів 1 пачка сиру "спагетті" (200 гр. ) Спосіб приготування Я теж не буду переписувати оригінальний рецепт автора за способом приготування теста. Наташа виклала все просто і ясно, за що їй велике спасибі.
Категория: Випічка | Просмотров: 206 | Добавил: attlon | Дата: 11.08.2010

1 2 3 ... 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz