Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти тісто: 110 гр. мукі
30 гр. крахмала
100 гр. сахара
5 яєць
дві краплі есенції
крем: 360 гр. масла
220 гр. сгущ. молока
100 гр. сах. пудри
ванілін
Спосіб приготування приготування тіста:
збиваємо холодні яйця, поступово додаючи цукор (мінімум 5 хвилин), наприкінці додаємо ессенцію. Масса повинна збільшиться в кілька разів, вона стає легкої, повітряної як хмара.
окремо змішати борошно з крохмалем.
Коли яйця будуть збиті, дуже обережно ложкою на всю поверхню збитою маси, вилажіваем борошно і так само дуже обережно все перемішуємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
218
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
23.08.2010
|
Інгредієнти Готове листкове тісто
1 яйце
4 яблука
Цукрова пудра
Кориця
Ізюм 2 ст. л.
Спосіб приготування Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, додати 3-4 ст. л. сахарной пудри, корицю, родзинки, попередньо замочений, перемішати.
Розкачати тісто, викласти на нього начинку, згорнути рулетом.
Зверху змастити жовтком.
Поставити в духовку на 150 градусів.
Після приготування посипати цукровою пудрою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
192
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
22.08.2010
|
Інгредієнти Тісто:
500 г нежирного сиру
2 скл. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. солі
1/2 ч. л. розпушувача (або соди)
2 ст. л. цукру
Начинка:
будь-яке варення
шоколадна паста
за смаком
раст. масло для фритюру
Спосіб приготування Сир, борошно, сіль, яйця, розпушувач і цукор з'єднати. Замісити тісто.
Столовой ложкою брати тісто. Сформувати коржі, в середині кожної коржі зробити поглиблення і покласти в нього по 1 ч. л. начинки. краю защипати, пиріжки обваляти в муці.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
219
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
21.08.2010
|
Інгредієнти борошно 1 кг
дріжджі 20г
вода 2 ст
цукор 1 ст. л
сіль 1 ч. л
яйце
Начинка: будь-яка
Спосіб приготування Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор, розмішати, додати соль. Все влити в борошно, замісити тісто.
Залишити підходити тісто в теплому місці на пів годинки, накривши серветкою.
Змазати лист маслом, розкласти сформувалися пиріжки, булочки . . . помазати зверху яйцем . . Випікати 30-40 хв при Т 180-200С
Начинка може бути будь-яка.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
174
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.08.2010
|
Інгредієнти 3яйца.
1 склянка цукру.
1 сткан йогурту.
1 склянку кокосової стружки.
1 склянка борошна.
10гр. разрихлітеля, пошепКи солі.
1 стакан натертих на крупній тертці батончиків (у мене були темні і світлі)
Спосіб приготування Яйця розтерти з цукром.
Додати йогурт, кокосову стружку-перемішати.
Додати борошно з разрихлітем і пошепКи солі теж перемішати.
І лише в самому кінці додати цукеркову стружку.
Вилити у форму, змащену маслом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
194
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.08.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
300 г маргарину
1 склянку пива
3 склянки борошна
пол ч. л соди
Крем: (мої варіанти, що використовувала сьогодні)
1) Сметана + вишневе варення
2) Рідкий шоколад + сир
3) Абрикосове варення + горішки
Спосіб приготування Маргарин порубати ножем, додати пиво, соду, перемішати і замісити тісто. Розділити його на маленькі кульки і покласти в холодильник на 1,5-2 год (можна купити готове в магазині, як дріжджове так і прісне) Круасани виходять більш вдалими з дріжджового тіста.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
216
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.08.2010
|
Інгредієнти 150 грам борошна,
50 грам мигдалю смолотового в порошок,
3 білка,
200 грам цукру,
100 г м'якого вершкового масла.
Спосіб приготування Половину цукру збити з білками, в іншому посуді збити іншу половину цукру з вершковим маслом.
Потім все з'єднати разом, додати борошно і мигдаль.
Тісто добре вимішати.
На деко викладати тісто по одній столовій ложці і розмазати у вигляді невеликого ВМЙОЮЙЛБ, але не дуже тонко . -
Поставить запекатся в духовку при 170 градусах близько 10-15 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
222
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.08.2010
|
Інгредієнти Печиво "куличе"-з Іраку.
Тісто-
Борошно-500гр
цукор-3ст. л
солі-щіпка
масло рослинне-200мл
яйце-1
молоко-100мл.
Начинка-
Волоські горіхи-200гр.
цукор-3ст. л
цімт-1ч. л
1. Борошно просіяти
2. Добавіть молоко змішаним з яйцем, цукром, сіллю
3. Затем олія рослинна
4. Замесіть тісто, накрити серветкою, щоб тісто не сохло.
5. Для начинки-все перемішати
6. Раскативаем тісто, склянкою видавлюємо кружечки, ложім начинку і защіпляем.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
205
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.08.2010
|
Інгредієнти Торт
9 яєць
3 склянки цукру
3 склянки борошна
1 стакан родзинок
1 стакан волоських горіхів
1 склянка маку
Крем
1 банка згущеного молока
3 столових ложки кави розчинної
2 столових ложки какао
200 гр масла вершкового
можна розтопити чорний шоколад і додати
Мастика
400 гр маршмаллоу
2 столові ложки води
цукрова пудра
крохмаль
Спосіб приготування Коржі
3 яйця збити з 1 склянкою цукру (з ваніллю) додати борошно і перемішати, додасть один з трьох інгредієнтів (мак, товчені волоські горіхи, родзинки)
Пекти приблизно 25 хвилин при t 225 градусів
Так спекти три коржі з різною начинкою
Кава розвести і ваткою просочити всі три коржа коли вони охолонуть і залишити відлежатися
Зробити крем
Згущене молоко (можна варену) змішати в каві, какао і маслом
Намазати один корж, покласти на нього інший, цей теж змастити і нарешті покласти третій
Складений торт, обмазати зверху і з боків.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
250
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.08.2010
|
Інгредієнти 3/4 чашки (180 мл) води
1/2 чашки (120 мл) молока
5 ст л (70 гр) масла
1/4 чашки (50 гр) цукру
1 ч л солі
1 яйце
1/2 чашки (33 гр) розчинних несолоним картопляних пластівців
3-3 1/2 чашки (400-460 гр) борошна
1 пакетик (7 гр - 2 1/4 ч л) сухих дріжджів
1 пачка сиру "спагетті" (200 гр. )
Спосіб приготування Я теж не буду переписувати оригінальний рецепт автора за способом приготування теста. Наташа виклала все просто і ясно, за що їй велике спасибі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
206
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
11.08.2010
| |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|