Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Март » 9 » Картопляні булочки
|
Інгредієнти3/4 чашки (180 мл) води
1/2 чашки (120 мл) молока
5 ст л (70 гр) масла
1/4 чашки (50 гр) цукру
1 ч л солі
1 яйце
1/2 чашки (33 гр) kартофельних пластівців
3 1/2 чашки (400-460 гр) борошна
1 пакетик (7 гр - 2 1/4 ч л) сухих дріжджів
Для начінkі:
печінковий паштет
солоний сир
або що душі завгодно
Спосіб приготуванняВся таїнства приготування тіста знаходяться в оригінальному рецепті. Не бачу сенсу повторяться. Опис ваше всіх похвал. Навіть спосіб плученія kрасівой і гладkой поверхні булочеk. Тісто дійсно мягkое й пухнасте. Просто я додала до середини булочеk начінkу і хочу подякувати автору за хороший рецепт.
|
Категория: Випечка |
Просмотров: 196 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|