Інгредієнти * борошно 500гр
* 250гр. молока
* 1ст. маргаріна
* 1ч. л. сахара
* 1яйцо
* 0,5 ч. л. солі
* 20гр. сирих дріжджів
* Начинка
* 500гр. фарша
* 100гр. лука
* Сіль, перець за смаком
Спосіб приготування в теплому молоці розвести дріжджі з цукром, додати маргарин, яйце, сіль і муку. замесіть тесто. Дать йому подняться. Разделіть його на рівні часті. Раскатать тісто товщиною 0,5 см або склянкою нарізати гуртки, в кожен гурток з тіста покласти начинку, защепіть з чотирьох сторін.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
203
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
21.08.2009
|