PickPickPick Суббота, 05.07.2025, 01:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 25
Ингридиенты Салатная капуста Помидоры-2 шт Огурец свежий-1 шт Свежие шампиньоны-4 шт Кедровые орешки-1 пакетик Для запрвки: Сок 1-го лимона, 1 зубчик чеснока,3 стол.ложки растительного масла,1 ч. ложка без верха готовой горчицы.Соль по вкусу. Способ приготовления Листья салата вымыть обсушить и нарвать произвольно на небольшие кусочки.Уложить на большое плоское блюдо,следующий слой шампиньоны нарезанные тонкими пластинками,потом огурчик нарезать кружечками и помидоры.
Категория: Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

Інгредієнти Тісто: 250 гр молока 80 гр цукру 1 яйце 125 гр маргарину 500 (600) гр борошна 11 (пачка) гр сухих дріжджів сіль Начинка: 250 гр сиру 1 жовток 20 гр цукру ванілін 1-2 столові ложки родзинок (попередньо замоченого) Для змащування ватрушек 1 жовток Спосіб приготування Замісити тісто, поставити в тепле місце, щоб піднялося. Для начинки перемішати всі інгредієнти. Коли тісто підніметься, розподілити тісто по частинах, зробити коржики, зробити в коржах надрізи з двох сторін (як "вушка").
Категория: Випічка | Просмотров: 227 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

Інгредієнти тісто-200гр сиру 1 яйця 200-250 гр борошна 4ст л рослинної олії пакетик розпушувача начинка-100 г копченої ковбаси 2 ч л каперсів 100 гр тертого сиру 2-3 ст л кетчупу кунжут Спосіб приготування Перемішуємо сир, яйця та олія. Всипаємо борошно з розпушувачем, формуємо з тіста кулю і залишаємо у холодильнику на півгодини. Ковбасу ріжемо дрібним кубиком, змішуємо з рубаними каперсами, кетчупом і тертим сиром. Ділимо тісто на дві частини, кожну з яких Розкочують в коло, розрізаємо на сектори, кладемо ложку начинки і звертаємо рулетом.
Категория: Випічка | Просмотров: 220 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

Інгредієнти 3/4 чашки (180мл) води 1/2 чашки (120мл) молока 5ст. лож. (70г) олії 1/4 чашки (50г) цукру 1ч. лож. солі 1 яйце 1/2 чашки (33г) розчинних несолоним картопляних пластівців 3-3 1/2 чашки (400-460г) борошна 1 пакетик (7г - 2 1/4 ч. лож. ) Сухих дріжджів Варіант 1: 200г слабосоленої бринзи зелень (у мене петрушка, кріп і базилік) 1 - 2ст. лож. сметани Варіант 2: Вершкове масло джем, повидло або варення - вобщем, що є. Спосіб приготування Рецепт приготування тут: http://koolinar.
Категория: Випічка | Просмотров: 223 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz