PickPickPick Четверг, 19.06.2025, 04:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 03
Інгредієнти Для тіста: 1000-1200 гр. борошна; 100 гр. маргарину (вершковий для випічки); 100 гр. цукру; 1/3 ч. л. солі; 1 яйце 50 гр. живих дріжджів; 2-3 ст. л. Рослинного масла Для начинки: філе риби (у мене було філе макроруса); 2 яйця; 2-3 цибулини; Сіль, перець або приправ до риби (за смаком). Спосіб приготування Приготування тіста: Дріжджі подрібнити, залити невеликою кількістю теплого молока, додати ст. ложку цукру і трохи солі, перемішати і залишити в теплому місці; Підігріти молоко і змішати з піднятими дріжджами, додати в отриману суміш розтоплений маргарин, цукровий пісок, сіль, яйце і все ретельно переміщати; Далі в отриману суміш поступово додавати просіяну через сито борошно і вимішувати тісто; Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше; Вимісити тісто залишити в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину; Один раз опустити і після другого підняття тісто готове до випічки.
Категория: Випічка | Просмотров: 336 | Добавил: attlon | Дата: 03.08.2009

Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz