Інгредієнти Для тіста:
1000-1200 гр. борошна;
100 гр. маргарину (вершковий для випічки);
100 гр. цукру;
1/3 ч. л. солі;
1 яйце
50 гр. живих дріжджів;
2-3 ст. л. Рослинного масла
Для начинки:
філе риби (у мене було філе макроруса);
2 яйця;
2-3 цибулини;
Сіль, перець або приправ до риби (за смаком).
Спосіб приготування Приготування тіста:
Дріжджі подрібнити, залити невеликою кількістю теплого молока, додати ст. ложку цукру і трохи солі, перемішати і залишити в теплому місці;
Підігріти молоко і змішати з піднятими дріжджами, додати в отриману суміш розтоплений маргарин, цукровий пісок, сіль, яйце і все ретельно переміщати;
Далі в отриману суміш поступово додавати просіяну через сито борошно і вимішувати тісто;
Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше;
Вимісити тісто залишити в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину;
Один раз опустити і після другого підняття тісто готове до випічки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
336
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.08.2009
|