Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Май » 10
Інгредієнти Яйця - 3 шт. ;
Цукор - 1. 5 ст. ;
Сир - 200 гр. ;
Манна крупа - 1 ст. ;
Кориця - за смаком та бажанням;
Крохмаль - 1 ст. ложки;
Яблука - 2 шт. (Середні);
Консервовані фрукти. У мене були абрикоси - 1 банку
Спосіб приготування Яйця збити з цукром до білого кольору.
Додати сир, ще раз добре бзбіть.
Всипати манку, крохмаль і корицю. І знову добре збити. Чим краще будете збивати, тим смачніше вийде пиріг. )
Яблука очистити, порізати кубиками немелкімі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
240
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.05.2010
|
Інгредієнти 200 гр маргарину або вершкового масла
75 гр цукру
7 гр ванільного цукру
3 яйця
150 гр борошна
1 ст. л пекарські порошки
75 гр мелених волоських горіхів чи фундука
1 ст. л. рома
Спосіб приготування Збити маргарин, цукор і ванільний цукор. Додати яйця, а потім просеяную борошно з пекарні порошком. Після цього перемішати з горіхами та ромом. Випекти вафлі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
217
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.05.2010
|
Інгредієнти 1/3 склянки молока, 1/2 склянки цукру, 1 яйце, 1 пачка маргарину, 2 ст борошна, 1 банку згущеного молока, шоколадка, масло вершкове
Спосіб приготування 1 з даних продуктів замісити круте тісто, як на вареники і пропустити через м'ясорубку, 2 отримані джгутики випікати в духовці до золотистого цвета. Готовім крем з вареного згущеного молока і вершкового масла: складаємо продукти в ємність і збиваємо блендером. Крем змішуємо з випеченим джгутиками.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
206
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.05.2010
|
Інгредієнти 250 гр. масла або маргарин
200 гр. сахара
5 яєць
375 гр. борошна
6 ст. ложок молока
1 пачка розпушувач
1 пачка ваніліну
10 маленьких баунті
крем
сметана 200гр. хорошей жирності
50-70гр. сахарной пудри
50гр. какосовой стружки
Спосіб приготування тісто
все перемішати, крім баунті,
тісто дуже еластичне виходить
викладаємо тісто у змащену форму
баунті ріжемо на маленькі шматочки
викладаємо на тісто зверху, не дуже глибоко
ставимо випікати приблизно на годину на 180 °
остудити, збити сметану з цукровою пудрою, покрити пиріг кремом і посипати смаженою Какос.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
612
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.05.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|