PickPickPick Среда, 16.07.2025, 09:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 10
Інгредієнти Яйця - 3 шт. ; Цукор - 1. 5 ст. ; Сир - 200 гр. ; Манна крупа - 1 ст. ; Кориця - за смаком та бажанням; Крохмаль - 1 ст. ложки; Яблука - 2 шт. (Середні); Консервовані фрукти. У мене були абрикоси - 1 банку Спосіб приготування Яйця збити з цукром до білого кольору. Додати сир, ще раз добре бзбіть. Всипати манку, крохмаль і корицю. І знову добре збити. Чим краще будете збивати, тим смачніше вийде пиріг. ) Яблука очистити, порізати кубиками немелкімі.
Категория: Випічка | Просмотров: 240 | Добавил: attlon | Дата: 10.05.2010

Інгредієнти 200 гр маргарину або вершкового масла 75 гр цукру 7 гр ванільного цукру 3 яйця 150 гр борошна 1 ст. л пекарські порошки 75 гр мелених волоських горіхів чи фундука 1 ст. л. рома Спосіб приготування Збити маргарин, цукор і ванільний цукор. Додати яйця, а потім просеяную борошно з пекарні порошком. Після цього перемішати з горіхами та ромом. Випекти вафлі.
Категория: Випічка | Просмотров: 217 | Добавил: attlon | Дата: 10.05.2010

Інгредієнти 1/3 склянки молока, 1/2 склянки цукру, 1 яйце, 1 пачка маргарину, 2 ст борошна, 1 банку згущеного молока, шоколадка, масло вершкове Спосіб приготування 1 з даних продуктів замісити круте тісто, як на вареники і пропустити через м'ясорубку, 2 отримані джгутики випікати в духовці до золотистого цвета. Готовім крем з вареного згущеного молока і вершкового масла: складаємо продукти в ємність і збиваємо блендером. Крем змішуємо з випеченим джгутиками.
Категория: Випічка | Просмотров: 206 | Добавил: attlon | Дата: 10.05.2010

Інгредієнти 250 гр. масла або маргарин 200 гр. сахара 5 яєць 375 гр. борошна 6 ст. ложок молока 1 пачка розпушувач 1 пачка ваніліну 10 маленьких баунті крем сметана 200гр. хорошей жирності 50-70гр. сахарной пудри 50гр. какосовой стружки Спосіб приготування тісто все перемішати, крім баунті, тісто дуже еластичне виходить викладаємо тісто у змащену форму баунті ріжемо на маленькі шматочки викладаємо на тісто зверху, не дуже глибоко ставимо випікати приблизно на годину на 180 ° остудити, збити сметану з цукровою пудрою, покрити пиріг кремом і посипати смаженою Какос.
Категория: Випічка | Просмотров: 612 | Добавил: attlon | Дата: 10.05.2010

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz