Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Май » 15
Ингридиенты масло растительное - 12децилитров(дл)
кетчуп - 2дл
мягкая горчица - 2дл
чеснок - 4зубчика
сахар - 3дл
соль - 3ч.л.
желтки - 2шт.
белый перец - 2ч.л.
сок ананаса - 3дл
Способ приготовления все ингредиенты положить в блендер и взбить.
соус хранится в холодильнике около недели.
попробуйте!
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
187
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.05.2010
|
Інгредієнти 2 яйця
1 склянка цукру
1 склянку фруктового йогурту
2 чайні ложки розпушувача
100 грам розтопленого вершкового масла
2 склянки борошна
Спосіб приготування Яйця збити з цукром, додати йогурт, розтоплене масло, борошно і розпушувач. Добре розмішати (я заважала міксером, так як так більш однорідна маса виходить), розлити тісто по формах. Пекти при температурі 170-180 градусів 20-25 хвилин.
Зверху збиті вершки:)
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
320
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.05.2010
|
Інгредієнти 500 гр. бездріжджового листкового тіста
цукровий пісок
мак
рослинна олія
Спосіб приготування Тісто розкачати в прямокутний пласт.
Добре змастити олією.
Рясно посипати цукром і рівномірно його розподілити по тесту.
На цукор насипати мак (сухий) і теж рівномірно розподілити.
Кількість цукру і маку залежить від вашого смаку (хтось любить послаще, хто вважає за краще побільше маку).
Скачати з двох сторін рулетом. Скативать потрібно якомога сильніше.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
207
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.05.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|