PickPickPick Суббота, 26.07.2025, 14:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 12
Інгредієнти КОРЖ: Борошно - 3 склянки Маргарин вершковий - 250гр. Холодна вода - 1 стакан Яйце - 1 шт. Оцет - 1 не повна чайна ложка Сіль - 1/2 чайної ложки КРЕМ: Молоко - 1 стакан Холодна вода - 1 стакан Цукровий пісок - 4 столові ложки Сіль - дрібка Яйце - 2 шт. Борошно - 2 столові ложки Масло вершкове - 300гр. Варене згущене молоко - 1 банка Спосіб приготування КОРЖ: Ножем порубати маргарин з просіяної борошном, до утворення крихти, додати воду змішану з яйцем, сіллю, оцтом і замісити тісто (якщо треба підбавити не багато борошна, щоб тісто не прилипало до рук), розділити на 15 коржів і поставити в холодильник на годину .
Категория: Випічка | Просмотров: 176 | Добавил: attlon | Дата: 12.05.2010

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz