Інгредієнти КОРЖ:
Борошно - 3 склянки
Маргарин вершковий - 250гр.
Холодна вода - 1 стакан
Яйце - 1 шт.
Оцет - 1 не повна чайна ложка
Сіль - 1/2 чайної ложки
КРЕМ:
Молоко - 1 стакан
Холодна вода - 1 стакан
Цукровий пісок - 4 столові ложки
Сіль - дрібка
Яйце - 2 шт.
Борошно - 2 столові ложки
Масло вершкове - 300гр.
Варене згущене молоко - 1 банка
Спосіб приготування КОРЖ:
Ножем порубати маргарин з просіяної борошном, до утворення крихти, додати воду змішану з яйцем, сіллю, оцтом і замісити тісто (якщо треба підбавити не багато борошна, щоб тісто не прилипало до рук), розділити на 15 коржів і поставити в холодильник на годину .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
176
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
12.05.2010
|