PickPickPick Воскресенье, 22.06.2025, 00:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 11 » Чебуреки
20:55
Чебуреки

Інгредієнти

Для тіста:
2 склянки борошна
2 ст. ложки ростить. масла
сіль
1 склянку окропу
Начинка № 1:
м'ясо
ст. ложка томатної пасти (або томатний сік)
1 велика цибулина
зелень
сіль спеції за
Начинка № 2
м'ясо
1 велика цибулина
кефір
зелень
сіль спеції

Спосіб приготування

Рецептів цього чудового й усіма улюбленої страви на сайті дуже багато. Але з деяких пір я роблю чебуреки, використовуючи дуже простий рецепт. Історію цього рецепту я вже згадувала на сторінці Людмили. З вашого дозволу повторюся: Одного разу, компанією ми поверталися з лісу, всі запаси були з'їдені, на свіжому повітрі апетит звірячий. З шумом і гамором запали в електричку, а тут бабуля з чебуреками, купили ми у неї все, Мммммм - це були найсмачніші чебуреки в моєму житті, бабусю захвалити і вона, розімлілі від похвали, видала всі секрети. Потім я багато разів за цим рецептом смажила чебуреки і з вдячністю згадувала добру жінку.
Робимо заварне тісто дуже простим способом. :
2 склянки борошна висипати в миску
2 ложки рослинної олії влити туди ж
додати дрібку солі
влити склянку крутого окропу і швиденько перемішати ложкою
трохи охолоне, продовжувати замішувати руками
накрити серветкою і дати постояти, до повного охолодження
Приготувати начинку:
м'ясо, у мене була свинина, подрібнити в м'ясорубці
цибулину дрібно порізати і підсмажити
додати томатну пасту або сік
якщо начинка вийти густе, злегка розбавити водою
посолити, поперчити, додати дрібно порізану петрушку і будь-які спеції на ваш смак
з такою начинкою я робила чебуреки багато разів.
В инете вичитала ще іншу начинку, яку сьогодні вирішила випробувати:
1 сиру велику цибулину подрібнити в м'ясорубці
м'ясо змішати з цибулею
додати кефір
посолити, додати зелень петрушки і спеції
дати трохи постояти, що б кефір подружився з м'ясом.
Все готово! Тісто розгортають, вирізаємо кружечки вашої улюбленої величини, накладаємо начинку, звертаємо і защипувати, акуратно випускаючи повітря з чебурека. Смажимо.
Я смажила на сковороді, в рослинній олії.
Чебуреки вийшли хрусткі зверху і ніжні й соковиті всередині. Рекомендую
Приємного апетиту.
З теплом, Мила!

Про рецепті

Тісто, при всій своїй простоті, виходить ніжне і еластичне. Добре розкочується. Зверху дає хрустку, апетитну корочку. Начінка з кефіром мені сподобалася, вона була більш соковитою.
Категория: Випічка | Просмотров: 293 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz