PickPickPick Вторник, 15.07.2025, 16:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 15 » "Дріб'язок Листковий"
20:45
"Дріб'язок Листковий"

Інгредієнти

500 гр. бездріжджового листкового тіста
цукровий пісок
мак
рослинна олія

Спосіб приготування

Тісто розкачати в прямокутний пласт.
Добре змастити олією.
Рясно посипати цукром і рівномірно його розподілити по тесту.
На цукор насипати мак (сухий) і теж рівномірно розподілити.
Кількість цукру і маку залежить від вашого смаку (хтось любить послаще, хто вважає за краще побільше маку).
Скачати з двох сторін рулетом. Скативать потрібно якомога сильніше.
Рулет порізати на порції шириною близько 1,5 см.
Покласти на лист, змащений олією, змастити збитим яйцем і випікати близько 20 хвилин при температурі 230 градусів.

Про рецепті

Вийшли печенюшкі нічим не гірше, ніж магазінние. Я зробила у вигляді сердечок та уліток. І сердечка і равлики робляться одним способом (скручується з двох сторін тісто).
Категория: Випічка | Просмотров: 207 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz