Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Май » 15 » "Дріб'язок Листковий"
20:45 "Дріб'язок Листковий" |
Інгредієнти500 гр. бездріжджового листкового тіста
цукровий пісок
мак
рослинна олія
Спосіб приготуванняТісто розкачати в прямокутний пласт.
Добре змастити олією.
Рясно посипати цукром і рівномірно його розподілити по тесту.
На цукор насипати мак (сухий) і теж рівномірно розподілити.
Кількість цукру і маку залежить від вашого смаку (хтось любить послаще, хто вважає за краще побільше маку).
Скачати з двох сторін рулетом. Скативать потрібно якомога сильніше.
Рулет порізати на порції шириною близько 1,5 см.
Покласти на лист, змащений олією, змастити збитим яйцем і випікати близько 20 хвилин при температурі 230 градусів.
Про рецептіВийшли печенюшкі нічим не гірше, ніж магазінние. Я зробила у вигляді сердечок та уліток. І сердечка і равлики робляться одним способом (скручується з двох сторін тісто).
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 207 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|