Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Август » 25 » Картопляні булочки з бринзою
20:03 Картопляні булочки з бринзою |
Інгредієнти3/4 чашки (180мл) води
1/2 чашки (120мл) молока
5ст. лож. (70г) олії
1/4 чашки (50г) цукру
1ч. лож. солі
1 яйце
1/2 чашки (33г) розчинних несолоним картопляних пластівців
3-3 1/2 чашки (400-460г) борошна
1 пакетик (7г - 2 1/4 ч. лож. ) Сухих дріжджів
Варіант 1: 200г слабосоленої бринзи
зелень (у мене петрушка, кріп і базилік)
1 - 2ст. лож. сметани
Варіант 2: Вершкове масло
джем, повидло або варення - вобщем, що є.
Спосіб приготуванняРецепт приготування тут: http://koolinar. ru/base/viewrecipe/21279. Від себе я додала начинку. Для першого варіанту бринзу розтерти зі сметаною, додати зелень і ретельно вимісити. З 10 шматочків тіста робимо коржі, кладемо начинку (1,5 - 2ч. лож. ) І скочується в кульки (у неженкі докладно описано, як це робиться). З решти 10 шматочків робимо кульки без начинки. Далі слідуємо рецептом з приготування булочок.
Тепер другий варіант, що залишилися булочок без начинки. Розрізаємо на 2 частини, змащуємо маслом, а зверху джемом, скріплюємо дві половинки і їмо на сніданок!
Про рецептівиходять дуже смачні, м'які, ніжні булочки! Смакота! Фотки з маслом і джемом ще не робила. Величезне спасибі Неженка за дуже смачний рецепт булочок!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 224 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|