PickPickPick Вторник, 15.07.2025, 10:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 25 » Картопляні булочки з бринзою
20:03
Картопляні булочки з бринзою

Інгредієнти

3/4 чашки (180мл) води
1/2 чашки (120мл) молока
5ст. лож. (70г) олії
1/4 чашки (50г) цукру
1ч. лож. солі
1 яйце
1/2 чашки (33г) розчинних несолоним картопляних пластівців
3-3 1/2 чашки (400-460г) борошна
1 пакетик (7г - 2 1/4 ч. лож. ) Сухих дріжджів
Варіант 1: 200г слабосоленої бринзи
зелень (у мене петрушка, кріп і базилік)
1 - 2ст. лож. сметани
Варіант 2: Вершкове масло
джем, повидло або варення - вобщем, що є.

Спосіб приготування

Рецепт приготування тут: http://koolinar. ru/base/viewrecipe/21279. Від себе я додала начинку. Для першого варіанту бринзу розтерти зі сметаною, додати зелень і ретельно вимісити. З 10 шматочків тіста робимо коржі, кладемо начинку (1,5 - 2ч. лож. ) І скочується в кульки (у неженкі докладно описано, як це робиться). З решти 10 шматочків робимо кульки без начинки. Далі слідуємо рецептом з приготування булочок.
Тепер другий варіант, що залишилися булочок без начинки. Розрізаємо на 2 частини, змащуємо маслом, а зверху джемом, скріплюємо дві половинки і їмо на сніданок!

Про рецепті

виходять дуже смачні, м'які, ніжні булочки! Смакота! Фотки з маслом і джемом ще не робила. Величезне спасибі Неженка за дуже смачний рецепт булочок!
Категория: Випічка | Просмотров: 224 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz