PickPickPick Среда, 18.06.2025, 23:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 9 » негреня
20:24
негреня

Інгредієнти

75г маргарину
75г цукру
50г шоколаду (плитковий)
50г муки
25г рідкого шоколаду
1 яйце
цукрова пудра
Для соусу:
50г коричневого цукру
1 столові ложки какао
жменя горіхів
25г цукру + склянку гарячої кави з ромом

Спосіб приготування

Скористалася рецептом з журналу з програмою телебачення, дуже хотілося спекти Аллін негренятко, але кулінар. ру НЕ откривался. На перший погляд, жодних грубих неточностей в рецепті не було, тому решілась. Дозіровка продуктів була відразу ж подвоєна: з 1 яйця і 50г муки дуже маленький негреня получітся. І довелося скоррегіровать рецепт під наявні в будинку продукти.
Розтираємо розм'якшений маргарин з цукром добела. Добавляем розтоплений шоколад. Тут я довго вагалася, шоколадка в будинку була всього одна. С фундуком. Я про неї забила. Но до моменту випічки негренятко, з'їла б, не раздумивая. Не менше 5 разів я діставала її з шафки, ховала назад, рішуче ставила на стіл банку з какао . . . Повторювати цю процедуру не обов'язково, нічого не вийшло - 1/3 шоколадки була расплавлена. Также була виявлена практично порожня баночка від шоколадного крему (якщо шоколад був з фундуком, чому б не додати аналогічний аромат?) - при ретельному вишкрібання баночки набралася майже столова ложка.
У тісто додаємо яйця і муку. Тщательно вимішуємо.
Змащуємо маслом форму (чим менше форма, тим вище виявиться негреня, у мене 18 см), виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 150 градусів духовку приблизно на годину.
Мені було рекомендовано приготувати соус, нагріваючи коричневий цукор з порошком какао. Такого цукру з своїй шафі я не виявила, тому була нагріта столова ложка меду з какао.
Був приготований склянку гарячої кави з ромом. Как писали в журналі, ще до встановлення форми в духовку слід посипати негренятко горіхами, полити соусом і поверх усього залити кофе. На це я не отважілась. Позволіла тесту схопитися, хвилин через 20 негреня сформував корочку на поверхні , ось тоді я і полила его. Но в звернулося близько: кава - дала всмоктатися-соус-потім розклала орехі. Рекомендовалісь горіхи пекан. Іх у мене не било. Билі арахіс і волоські, але були відкинуті за определенію. Із наявного був обраний мигдаль .
Негреня здався готовим вже через 50 мінут. Бил остуджуючи, присипаний цукровою пудрою.
Рекомендації журналу про декорації кожної порції сметаною були пропущені повз вуха . . .
Смачного!

Про рецепті

Якщо у когось виникло питання про соді, можна добавіть. Прі желаніі. Негрітенок був м'який, ніжний, про відсутність соди я не шкодувала.
Категория: Випічка | Просмотров: 236 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz