Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Август » 12 » пиріг до 23 лютого
|
ІнгредієнтиІнгредієнти для тесту вказані тут: http://koolinar. ru/base/viewrecipe/22582.
Для начинки:
Ізюм
Коньяк
0,5 банки консервованої папайї
варення з чорної смородини
Крем будь-який (я готувала з пакетика, розбавила молоком і збила. У мене було зі смаком рому, вистачило 0,5 пакетика)
Для глазурі: 50г вершкового масла
2ст. лож. молока
4ст. лож. цукру
3ч. лож. какао
Спосіб приготуванняЯк я говорила, тісто у мене ще багато залишилося, і я вирішила чоловікові на роботу на честь свята спекти пиріг.
Тісто Розкочують в пласт, змащуємо варенням, розкладаємо, папайю і попередньо замочений в коньяку родзинки. Звертаємо в рулет, скручуємо в равлика, вкладаємо в змащену форму, змащуємо яйцем, збитим з вершками. Випікаємо до готовності.
Як охолоне, розрізаємо на 2 коржі. Змащуємо кремом, скріплюємо. Верх поливаємо глазур'ю. Готується вона так: змішуємо всі компоненти, ставимо на маленький вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, даємо охолонути й поливаємо пиріг. Коли глазур охолоне, прикрашаємо наше творіння залишилися кремом.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 222 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|