PickPickPick Пятница, 20.06.2025, 03:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 12 » пиріг до 23 лютого
20:15
пиріг до 23 лютого

Інгредієнти

Інгредієнти для тесту вказані тут: http://koolinar. ru/base/viewrecipe/22582.
Для начинки:
Ізюм
Коньяк
0,5 банки консервованої папайї
варення з чорної смородини
Крем будь-який (я готувала з пакетика, розбавила молоком і збила. У мене було зі смаком рому, вистачило 0,5 пакетика)
Для глазурі: 50г вершкового масла
2ст. лож. молока
4ст. лож. цукру
3ч. лож. какао

Спосіб приготування

Як я говорила, тісто у мене ще багато залишилося, і я вирішила чоловікові на роботу на честь свята спекти пиріг.
Тісто Розкочують в пласт, змащуємо варенням, розкладаємо, папайю і попередньо замочений в коньяку родзинки. Звертаємо в рулет, скручуємо в равлика, вкладаємо в змащену форму, змащуємо яйцем, збитим з вершками. Випікаємо до готовності.
Як охолоне, розрізаємо на 2 коржі. Змащуємо кремом, скріплюємо. Верх поливаємо глазур'ю. Готується вона так: змішуємо всі компоненти, ставимо на маленький вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, даємо охолонути й поливаємо пиріг. Коли глазур охолоне, прикрашаємо наше творіння залишилися кремом.
Категория: Випічка | Просмотров: 222 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz