Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Август » 3 » Пиріг рибний (старорусские пироги)
20:12 Пиріг рибний (старорусские пироги) |
ІнгредієнтиДля тіста:
1000-1200 гр. борошна;
100 гр. маргарину (вершковий для випічки);
100 гр. цукру;
1/3 ч. л. солі;
1 яйце
50 гр. живих дріжджів;
2-3 ст. л. Рослинного масла
Для начинки:
філе риби (у мене було філе макроруса);
2 яйця;
2-3 цибулини;
Сіль, перець або приправ до риби (за смаком).
Спосіб приготуванняПриготування тіста:
Дріжджі подрібнити, залити невеликою кількістю теплого молока, додати ст. ложку цукру і трохи солі, перемішати і залишити в теплому місці;
Підігріти молоко і змішати з піднятими дріжджами, додати в отриману суміш розтоплений маргарин, цукровий пісок, сіль, яйце і все ретельно переміщати;
Далі в отриману суміш поступово додавати просіяну через сито борошно і вимішувати тісто;
Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше;
Вимісити тісто залишити в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину;
Один раз опустити і після другого підняття тісто готове до випічки.
Приготування начинки;
Порізати дрібно цибулю і обсмажити на сковорідці з олією до золотистої скоринки;
Порізати дрібно філе риби і підсмажити разом з цибулею 10 хвилин;
Додати сіль, перець і приправу з;
Відварені яйця порізавши додати в готову начинку (можна обійтися і без яєць);
Розділити тісто на кілька шматків і розкачати в пласт;
Формувати пиріг і за своїм смаком краще безпосередньо на листі;
Обмазати збитим яйцем і випікати до золотистого стану при 180 С 15-20 хвилин.
Про рецептіОгромное спасибо за підказану ідею «староруських пирогів» від Жені (Kossssska). Рибні пироги були з'їдені в той же вечір за вечерею!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 338 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|