Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Сентябрь » 10 » Повітряне яблучне печиво
20:01 Повітряне яблучне печиво |
ІнгредієнтиБорошно - 300 г
Маргарин (розтоплений) - 50-80г.
Молоко (вершки) - 3 ст. л.
Яйце - 2 шт.
Цукор - 5 ст. л.
Яблука - 6 шт. (великих)
Спосіб приготуванняЗмішати борошно з 50 г розтопленого маргарину, молоком і яйцем. Окремо збити 1 яйце з 3 ст. л. цукру. Додати до першої суміші. Вимісити тісто. Воно має добре відлипати від рук. Розділіть його на 4 частини, кожну тонко ТБУЛБФБКФЕ (2-4 мм). Чим тонше Ви розкотити, тим смачніше виходить печиво.
Для начинки: яблука очистіть, розрізати на 4 частини, видаліть серцевину і наріжте дрібними часточками.
Перенесіть першого пласт тіста на змащений маслом деко, змастіть його маргарином (розтопленим), викладіть яблука, посипте цукром (за бажанням можна посипати і корицю, але в мене її не люблять), зверху другий шар тіста і повторіть тужу процедуру, і так з кожним шматком. Зверху залити маргарином (не переборщити, вистачить 2 - 3 ст. л. ) Поставити в добре розігріту духовку буквально на 15 - 20 хвилин. Обов'язково стежте за духовкою, щоб не перепечеться печенюшкі.
Готовий пиріг розрізати на порційні шматочки, посипте зверху цукровою пудрою або прикрасьте збитими вершками.
Про рецептіРецепти Наша в журналі дитячого харчування, побачила, як красиво виглядає і захотіла спекти своїм. Спробувати, стало прикро, а чому "дитяче харчування", не вже нам, дорослим, таке не можна?!!! НЕ СПРАВЕДЛИВО! З'їли все до останньої крихти, зажадавши добавки (дорослі причому просили більше за всіх) Не втрималася і вставила фото свого помічника, який сам розкладав начіку, з'їдаючи зайве на його думку
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 200 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|