Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Август » 1 » шаньги
|
Інгредієнтитісто:
молоко 0,5 л
дріжджі 1/2 пачки
дрібка солі
дрібка цукру
масло ростітельное 100 гр
борошно
пюре:
картопля 3-4 шт
масло вершкове 100 го
яйце 1 шт
молоко 50 гр
дрібка солі
для змащування сметана, майонез
або збите яйце
Спосіб приготуванняУ теплому молоці (можна молоко і вода 1:1) розпустити дріжджі, додаємо цукор, сіль, ростітельное масло та борошно. Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 2 години. Я тісто накриваю поліетеленовой плівкою і зверху рушником. Тісто має добре піднятися, 2-3 рази треба його обмять. Поки тісто у нас підходить готуємо картопляне пюре як звичайно, молока багато не додавайте щоб пюре було не дуже м'яким, зате олії можна покласти більше звичайного. Готове тісто розділити на маленькі колобки і розкачати з них коржики товщиною 1-1,5 см, коржі укладаємо на змащені деко і даємо постояти хвилин 15. У середину коржики ложім пюре і розрівнюємо красивою горочкой. Змазати корж всю разом з пюрешкой збитим яйцем, сметаною або майонезом, і випікати в розігрітій духовці приблизно при 170гр до красивого золотистого кольору. Готові шаньги перекладіть на дошку і накрийте рушниками, дайте їм відпочити хвилин 20 і подавайте і молоком.
Про рецептіУ мене змазано майонезом тому як сметану внучка кішці віддала поки я готувала.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 216 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|