Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Май » 12 » торт "Наполеон"
|
ІнгредієнтиКОРЖ:
Борошно - 3 склянки
Маргарин вершковий - 250гр.
Холодна вода - 1 стакан
Яйце - 1 шт.
Оцет - 1 не повна чайна ложка
Сіль - 1/2 чайної ложки
КРЕМ:
Молоко - 1 стакан
Холодна вода - 1 стакан
Цукровий пісок - 4 столові ложки
Сіль - дрібка
Яйце - 2 шт.
Борошно - 2 столові ложки
Масло вершкове - 300гр.
Варене згущене молоко - 1 банка
Спосіб приготуванняКОРЖ:
Ножем порубати маргарин з просіяної борошном, до утворення крихти, додати воду змішану з яйцем, сіллю, оцтом і замісити тісто (якщо треба підбавити не багато борошна, щоб тісто не прилипало до рук), розділити на 15 коржів і поставити в холодильник на годину .
Поки тісто охолоджується, робимо КРЕМ:
Молоко, воду, яйця, сіль, цукор і борошно з'єднуємо і добре збиваємо міксером, потім ставимо на плиту і заварюємо, не доводити до кипіння, постійно помішувати, коли крем загусне додати 100гр. вершкового масла помішує до повного розтоплене масло, знімаємо з плити, охолоджуємо. Збиваємо банку згущеного молока і 200гр. олія, розм'якшене за кімнатної температури, потім додаємо заварний крем і гарненько збиваємо міксером. Крем готовий.
Розкочують корж, наколює його виделкою і випікати в духовці при 180 градусах до зарумяніванія, вийнявши його з духовки, змащуємо кремом і так продовжуємо робити, поки не закінчаться коржі і крем. Пару коржів залиште для посипання, розкришити їх і посипати останній змащений корж кремом і боки. Смачного!
Про рецептіДуже смачний тортик!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 176 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|