Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Август » 25 » ватрушки і плюшки
|
ІнгредієнтиТісто:
250 гр молока
80 гр цукру
1 яйце
125 гр маргарину
500 (600) гр борошна
11 (пачка) гр сухих дріжджів
сіль
Начинка:
250 гр сиру
1 жовток
20 гр цукру
ванілін
1-2 столові ложки родзинок (попередньо замоченого)
Для змащування ватрушек 1 жовток
Спосіб приготуванняЗамісити тісто, поставити в тепле місце, щоб піднялося.
Для начинки перемішати всі інгредієнти.
Коли тісто підніметься, розподілити тісто по частинах, зробити коржики, зробити в коржах надрізи з двох сторін (як "вушка").
У середину класти начинку, приблизно 2 столові ложки і закривати (навхрест). Зверху змастити жовтком.
А з останків тесту, можна спекти плюшки.
Тісто розкачати, змастити олією, зверху посипати цукром і корицею.
Загорнути в рулет і порізати на частини.
Поставити в духовку при температурі 150-180 градусів на 20-30 хвилин.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 228 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|