Інгредієнти 0,5 пачки замороженого листкового дріжджового тіста
1 банку тунця в маслі або власному соку
300 гр. свіжих печериць
цибуля ріпчаста
1 помідор
спеції, зелень за смаком
Спосіб приготування Начинка: Гриби порізати пластинками і обсмажити з цибулею, остудити й змішати з тунцем, заздалегідь подрібненим вилкою, додати сіль, мелений перець, зелень. Все перемішати.
Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати невеликими квадратиками. У середину квадрата викласти начинку, зверху покласти кружальце помідора і закрити як конвертик, защіпнув краю.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
181
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.01.2010
|