PickPickPick Среда, 25.06.2025, 23:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 23
Інгредієнти 250гр. сахара 5 яєць 5ст. л. кефіру 2 п. ваніліна 2 п. разрихлітеля 500гр. мукі Крем 400 мл. слівок 2 п. пульвера який не дає вершкам впасти 05 стк. сахара Спосіб приготування Зробити тісто воно буде не Житков НЕ густим. Духовку нагріти 200градусов. В глибокий протвень покласти папір для випічки так щоб краю папери досягали країв протвеня. Теперь вилити тісто і випікати корж. Теперь корж повинен охолонути небагато. Потім потрібно взяти склянку з рівними краями приблизно 6,7 см і видавити такі битки, з залишків тіста зробити крошку.
Категория: Випічка | Просмотров: 214 | Добавил: attlon | Дата: 23.01.2010

Поиск

Календарь
«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz