Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Январь » 23
Інгредієнти 250гр. сахара
5 яєць
5ст. л. кефіру
2 п. ваніліна
2 п. разрихлітеля
500гр. мукі
Крем
400 мл. слівок
2 п. пульвера який не дає вершкам впасти
05 стк. сахара
Спосіб приготування Зробити тісто воно буде не Житков НЕ густим. Духовку нагріти 200градусов. В глибокий протвень покласти папір для випічки так щоб краю папери досягали країв протвеня. Теперь вилити тісто і випікати корж. Теперь корж повинен охолонути небагато. Потім потрібно взяти склянку з рівними краями приблизно 6,7 см і видавити
такі битки, з залишків тіста зробити крошку.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
214
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
23.01.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|