PickPickPick Воскресенье, 13.07.2025, 03:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 09
Спосіб приготування пончики з узбецьки для тіста: 1кг борошна, 30гр тремтіння, 1 стакан води, 2ч. л. солі. для фритюру: 1 літр рослинної олії дріжджі розчинити в теплій воді, додати борошно, сіль і вимісити тесто. поставіть його в тепле место. когда тісто підніметься, розділити його на невеликі шматочки, сформувати з них кульки, обмять краю. в глибокому посуді закип'ятити рослинну олію й обсмажити в ньому пончики.
Категория: Випічка | Просмотров: 174 | Добавил: attlon | Дата: 09.01.2010

Поиск

Календарь
«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz