Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Январь » 5 » Булочки з маком до чаю
20:27 Булочки з маком до чаю |
Інгредієнти250 гр борошна
50 гр масла
2 яйця
25 гр дріжджів
60 мл молока
1 ст. л. сахара
сіль на кінчику ч. л.
мак 2 ст. л.
мед 2-3 ст. л
цукрова пудра і вода для глазурі
Спосіб приготуванняДріжджі розвести в теплій воді з трохи цукру і поставити підходити
Молоко підігріти розчинити в ньому масло, цукор і сіль
Влити дріжджі, всипати половину борошна і поставити опару підніматися
Коли підніметься вбити яйця по одному і решту муки
Вимісити тісто
Розкачати пласт
Мак залити невеликою кількістю води і поварити поки не википить вода.
Додати мед в теплий мак, розмішати і поставити в морозильник не надовго.
Пласт намазати застиглої начинкою, загорнути рулет
Нарізати поперек широкими шарами
Середину кожного пласта притиснути тонким, але не гострим предметом, і придавити, щоб булочка трохи вивернулася
Випікати 15-20 хвилин при 220 гр.
Вийняти, викласти на рушник, скропити водою прикрити зверху рушником і залишити так остигати.
Цукрову пудру розвести водою і проварити до загустіння
Змазати булочки глазур'ю.
Про рецептіДля більш однорідною начинки мак можна пропустити через м'ясорубку або протерти пестікомКогда будете вливати дріжджі в тепле молоко, будьте обережні - молоко не повинно бути занадто гарячим (не більше 35-40 град) - завариться дріжджі й тісто не підніметься.
|
Категория: Випечка |
Просмотров: 196 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|