PickPickPick Пятница, 25.07.2025, 23:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 15 » чізкейк з гарбузом
20:33
чізкейк з гарбузом

Інгредієнти

Тісто: 2 ст. крихт здобного печива (я взяла 150-200г "Ювілейного")
0,5 ст. волоських горіхів (замінила 1/4ст. очищених фісташок)
0,5 ст. цукрового піску (я його взагалі не клала, а то вийшло б дуже солодко, дещо злипнулися б навіть!)
150г вершкового масла (мені вистачило 100г)
Начинка: 250г м'якоті печеної гарбуза (зварила заморожену, злила воду і зробила пюре)
200г вершкового сиру (замінила сиром)
100г сиру
1ст. лож. вершків
2 яйця
0,5 ст. цукру
0,5 ч. лож. ванільного цукру
1ч. лож. кориці
0,25 ч. лож. мускатного горіха
0,5 ч. лож. солі
1ст. лож. віскі (замінила на коньяк)
Оздоблення верху: 50г білого шоколаду (у мене виявився з якоюсь фруктовою начинкою)
форма для випічки діаметром 22 см

Спосіб приготування

Рецепт я змінила на свій смак і можливості. Наводжу зі своїми змінами.
Відварити гарбуз, злити воду і зробити пюре. Форму для випічки змастити олією. Горіхи подрібнити у блендері з печивом.
Змішати крихти печива, горіхи і масло в однорідну масу. Укласти у форму, зробивши бортики, розрівняти змоченими водою руками. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1 год
Розігріти духовку до 170С. У гарбузове пюре додати яйця, вершки, половину цукру, коньяк і ванільний цукор. Ретельно перемішати. , Що залишився, цукор змішати з корицею, мускатним горіхом і сіллю. Додати сир. Збити міксером в пишну масу протягом 3 хв. Продовжуючи збивати, додати до начинки гарбузове пюре. Збивати, поки маса не стане абсолютно однорідною. Вилити начинку в форму, розрівняти верх. Випікати 50-60 хв. За 5 хвилин до закінчення випічки чізкейк посипати тертим білим шоколадом і повернути в духовку до закінчення часу випікання. Потім вимкнути духовку, відкрити дверцята і залишити чізкейк всередині до повного охолодження. Поставить остиглий чізкейк в холодильник мінімум на 4 ч.

Про рецепті

Дуже смачна чізкейк! Аромат прянощів не перебиває смак. Якщо гарбуз не любите, все одно сміливо можете піч, тому що її смак не помітний, навіть не знаю, з чим порівняти! Такий освіжаючий смак! Їсти, дійсно, краще охолодженим! У джерелі кажуть, що в 1 порції - 404ккал, але, за моїми підрахунками, набагато менше!
Категория: Випічка | Просмотров: 209 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz