Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Ноябрь » 12 » Фантастичний бісквіт
20:22 Фантастичний бісквіт |
Інгредієнти5яіц, 200 г цукру, 1 склянка борошна, 400 гр. слівочного масла, банку сгушенного молока. Орехі, будь-які фрукти. Для просочення трохи сиропу або фруктовий сік.
Спосіб приготуванняЖовтки збиваємо до білого кольору з 150 гр. сахара, решта 50 гр зовсім маленькими порціями поступово додаємо в холодні білки (тільки з холодильника, інакше білки не взоб'ются), б'є в густу піну. До розтертим жовтків додаємо третину білків, всипати борошно, добре вимішуємо і додаємо інші білки, обережно доводимо до однорідної маси. Печемо в рознімної формі на пергаментним папері хвилин 40-50 в залежності від духовки на 170-180 гр. Коли бісквіт випечеться, дати йому охолонути. Розрізати уздовж на 2 коржі. Дрібними шматочками видаляємо м'якоть так, щоб від коржів залишилися тільки бортики і денце. Я просочують "коритця" вишневим соком. Робимо крем: Збиваємо вершкове масло розм'якшене зі згущеним молоком. Рясно змащуємо денце крем. Трохи крему залишаємо (я все роблю наглаз), приблизно п'яту частину, велику частину крему змішуємо з м'якоттю, вилученої з коржів, в однорідну масу, додаємо горішки, які найбільше до смаку, або будь-які фрукти (я люблю смажені фісташки, вишню). Наповнюємо наші "коритця" цієї масою, з'єднуємо половинки і змащуємо кремом. Смачного!
Про рецептіТорт виходить солодким. ніжним, моїм домашнім подобається.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 159 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|