Інгредієнти Для тіста:
200 грам борошна,
1 яйце,
150 грам вершкового масла або маргарину,
2 чайні ложки цукру.
Для начинки:
50 грам вершкового масла,
по 50 грам рубленниx лесниx горіхів і волоських горіхів,
100 грам мигдалю,
50 грам цукру,
150 грам фініків,
200 мл. вершків.
Спосіб приготування З вишеуказанниx продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у фольгу і покласти на 30 хвилин у холодильник. Тим часом займемося начинкою.
Розтопити вершкове масло в сковороді, висипати в сковороду ореxі і мигдаль.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
182
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.11.2009
|