PickPickPick Пятница, 20.06.2025, 01:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 03
Інгредієнти 1 кг борошна 1,5 ст. молока 6 яєць 300 г. слівочного масла 1,5 ст. сахара 40-50 м дріжджів 3/4 чайн. л. солі родзинки, курага, горіхи, ванілін. Спосіб приготування Дріжджі розпустити в теплому молоці, додати 1/3 борошна, замісити і поставити опару. Коли опара збільшиться вдвічі, додати сіль, 5 жовтків, попередньо розтертих з цукром і ваніллю (один жовток залишаємо для змащення) і розігріте масло. Все добре вимішуємо і обережно додаємо збиті в піну білки і решту муку.
Категория: Випічка | Просмотров: 188 | Добавил: attlon | Дата: 03.11.2009

Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz