Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Январь » 20 » Легкий цибулевий пиріг
20:20 Легкий цибулевий пиріг |
ІнгредієнтиТісто: борошно-1 ст
маргарин-75 гр.
сметана-3 ст. л.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Начинка: 2 столові ложки борошна
4 великі цибулини-півкільцями
50 гр вершкового масла
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Обсипання: 50 гр. твердого, гострого сиру
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Крем: 2 яйця
2 столові ложки сметани
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
соняшникова олія
Спосіб приготуванняЗамісити тісто, скачати в колобок і дати ТБУУФПСФШУС 10 хв.
цибуля спасерувати у вершковому масле. Подсипать борошно і смажити до золотистого кольору.
Приготувати крем, збивши яйця і сметану.
Підготувати обсипання, натер сир на тертку.
Форму змастити подс. маслом.
Покласти тонко расскатанное тісто, сформувавши бордюр. Виложіть начинку, змастити кремом, випікати в гарячій духовці 40 хв.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 205 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|