Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Ноябрь » 14 » Німецька імператорський десерт Kaiserschmarn
20:27 Німецька імператорський десерт Kaiserschmarn |
Інгредієнти2 яйця
2 ст. л цукрової пудри (і ще трохи на посипання)
200 мл молока
щ. солі
75 г борошна
2 ст. л. слів. масла
Спосіб приготуванняБілок відокремити від жовтків.
Жовтки з 2 ст. л. сах. пудри збити в кремоподібну масу, влити молоко, перемішати з борошном. Прикрити, і залишити на 30 хвилин.
Білки збити з 2 ст. л. цукру, щ. солі.
Ввести збиті білки в яєчну масу, обережно.
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла (або спец. раст. жиру), на олії не можна смажити.
Влити половину тіста, піч, як млинець. Коли нижня сторона підрум'яниться, обережно перевернути. Так-же другий "млинець". Тут-же на сковороді, розірвати "млинці" (не різати) на довільні шматочки. Я робила невеликі, тому що для дітей. Всипати на десерт ложку-дві цукру, і ще трохи карамелізований (але це по-бажанням).
Про рецептіНімці присипають Kaiserschmarn прямо в сковороді цукровою пудрою і їдять в сковороді, поки тепле. Напевно, так вкуснее. Можно сервірувати на блюді, присипаючи цукровою пудрою. До десерту подають компот (так німці називають фрукти, карамелізованими і зварені в сиропі), або ванільний підданого. Також при готуванні додають горіхи, родзинки.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 177 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|