PickPickPick Среда, 18.06.2025, 05:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 14 » Німецька імператорський десерт Kaiserschmarn
20:27
Німецька імператорський десерт Kaiserschmarn

Інгредієнти

2 яйця
2 ст. л цукрової пудри (і ще трохи на посипання)
200 мл молока
щ. солі
75 г борошна
2 ст. л. слів. масла

Спосіб приготування

Білок відокремити від жовтків.
Жовтки з 2 ст. л. сах. пудри збити в кремоподібну масу, влити молоко, перемішати з борошном. Прикрити, і залишити на 30 хвилин.
Білки збити з 2 ст. л. цукру, щ. солі.
Ввести збиті білки в яєчну масу, обережно.
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла (або спец. раст. жиру), на олії не можна смажити.
Влити половину тіста, піч, як млинець. Коли нижня сторона підрум'яниться, обережно перевернути. Так-же другий "млинець". Тут-же на сковороді, розірвати "млинці" (не різати) на довільні шматочки. Я робила невеликі, тому що для дітей. Всипати на десерт ложку-дві цукру, і ще трохи карамелізований (але це по-бажанням).

Про рецепті

Німці присипають Kaiserschmarn прямо в сковороді цукровою пудрою і їдять в сковороді, поки тепле. Напевно, так вкуснее. Можно сервірувати на блюді, присипаючи цукровою пудрою. До десерту подають компот (так німці називають фрукти, карамелізованими і зварені в сиропі), або ванільний підданого. Також при готуванні додають горіхи, родзинки.
Категория: Випічка | Просмотров: 177 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz