PickPickPick Воскресенье, 22.06.2025, 10:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » паску
20:15
паску

Інгредієнти

1 кг борошна
1,5 ст. молока
6 яєць
300 г. слівочного масла
1,5 ст. сахара
40-50 м дріжджів
3/4 чайн. л. солі
родзинки, курага, горіхи, ванілін.

Спосіб приготування

Дріжджі розпустити в теплому молоці, додати 1/3 борошна, замісити і поставити опару.
Коли опара збільшиться вдвічі, додати сіль, 5 жовтків, попередньо розтертих з цукром і ваніллю (один жовток залишаємо для змащення) і розігріте масло. Все добре вимішуємо і обережно додаємо збиті в піну білки і решту муку. Тесто має бути не дуже тугим і відставати від стенок. Ставім в тепле место. Когда тісто збільшиться вдвічі, додаємо родзинки, курагу і дроблене орехі. Разложіть тісто по формах, заповнюючи форми на 1/2. Немного чекаємо, коли тісто підійде у формах, змащуємо жовтком і випікаємо.
Верх пасок прикрашаємо глазур'ю.

Про рецепті

Для того щоб тісто було красивого жовтого кольору, додаю куркуму або шафран. Для того щоб тісто підходило швидше, ставлю ємність з тестом в гарячу воду.
Категория: Випічка | Просмотров: 189 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz