Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » паску
|
Інгредієнти1 кг борошна
1,5 ст. молока
6 яєць
300 г. слівочного масла
1,5 ст. сахара
40-50 м дріжджів
3/4 чайн. л. солі
родзинки, курага, горіхи, ванілін.
Спосіб приготуванняДріжджі розпустити в теплому молоці, додати 1/3 борошна, замісити і поставити опару.
Коли опара збільшиться вдвічі, додати сіль, 5 жовтків, попередньо розтертих з цукром і ваніллю (один жовток залишаємо для змащення) і розігріте масло. Все добре вимішуємо і обережно додаємо збиті в піну білки і решту муку. Тесто має бути не дуже тугим і відставати від стенок. Ставім в тепле место. Когда тісто збільшиться вдвічі, додаємо родзинки, курагу і дроблене орехі. Разложіть тісто по формах, заповнюючи форми на 1/2. Немного чекаємо, коли тісто підійде у формах, змащуємо жовтком і випікаємо.
Верх пасок прикрашаємо глазур'ю.
Про рецептіДля того щоб тісто було красивого жовтого кольору, додаю куркуму або шафран. Для того щоб тісто підходило швидше, ставлю ємність з тестом в гарячу воду.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 189 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|