Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Ноябрь » 12 » Піца-пиріг
|
ІнгредієнтиТісто:
1. Борошно 500-600 гр. ,
2. Вода 300 мл тепла,
3. Дріжджі (типу пакмайя) 1 ст. л. ,
4. Сіль 1 ч. л,
5. Цукор 1 ст. л. ,
6. Олія оливкова (але можете взяти інше) 4 ст. л.
Начинка - можете придумати свою, у мене була така:
1. Печериці заморожені 400 гр. ,
2. Суміш мексиканська 400 гр. (болгарський перець, морква, цибуля-порей, селера, стручкова квасоля)
3. Цибуля ріпчаста 200 гр. ,
4. Приправа для піцци 1 ст. л. ,
5. Олія соняшникова десь 50 мл. ,
6. Помідори (очищені від шкірки) 150 гр. ,
7. Сир 100-200 гр. (кому як подобається).
Спосіб приготуванняУ теплій воді розчинити дріжджі і цукор, накрити серветкою і залишити на 10 хвилин.
У чашці змішати борошно (500 гр. ), Сіль, 3 ст. л. масла. Влити дріжджі і ретельно вимісити.
Тісто має липнуть до рук. Полити тісто 1 ст. л. масла і вимісити. Покласти в чашку, накрити і залишити на 1 годину.
У цей час приготувати начинку.
Оскільки овочі та гриби в мене були морожені, то я їх відразу висипала в сковороду. Вони розтанули і на повільному вогні тушілісь в цій воді. Коли вода википить, додаємо масло і нарізану півкільцями цибулю. Солимо до смаку, додаємо приправу і тушкуємо до готовності. Остуджуємо.
Помідори ріжемо кільцями.
2 \ 3 тесту Розкочують в пласт за розміром дека. Укладаємо на деко тісто з бортами. На нього викладаємо овочі рівним шаром, помідори і зверху посипаємо тертим сиром. З залишилася половини тіста робимо кришку. У середині кришки зробити отвір, щоб пиріг «дихав».
Випікаємо десь 40 хвилин (у кого як духовка пече, дивіться самі). Перед тим, як їсти дайте пирога охолонути інакше він буде вологий.
Смачного !!!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 192 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|