Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Октябрь » 29 » пиріжки з яблучною начинкою
20:27 пиріжки з яблучною начинкою |
Інгредієнтидріжджового теста (дивись на моїй сторінці)
яблука червоні - 4 шт.
яблука зелені - 4 шт.
1 стакан цукрового піску
0,5 ч. л. кориці
сік половини лимона
1 ст. л. крохмалю
Спосіб приготуванняЗамісити згідно з рецептом (див. мою сторінку) дріжджове тісто і поставити його підніматися.
У цей час приступаємо до приготування начінкі. Яблокі вимити, очистити шкірку і видалити сердцевіну. Порезать тонкими скибочками і покласти в посуд для мікроволновкі. Добавіть половину дози цукрового піску і поставити на 10 хв в мікроволновку. Сліть з яблук утворився сік, додати ще залишки цукру , корицю і сік лімона. Добавіть 1 ст. л. крохмалю дуже акуратно, щоб не утворилися крохмальні комочко. Крахмал допоможе утримати в пирозі утворився сік і поріг не витече на протвень, а залишиться соковитим всередині. Якщо яблука не приготувалися - можна поставити ще на 5-10 хв. Дати можливість охолонути начинку і коли тісто підійде приступити до ліплення пиріжків (класичним способом).
Любителі глянцевому корочки можуть змазати пиріжок зверху яєчної сумішшю або солодким сиропом. Я віддаю перевагу оксамитовий пиріжок.
Ставимо в прогріту духовку до 210 градусів на 12-15 хв в залежності від особливості вашої духовки.
Дістаю і перекладаю на блюдо, зверху накриваю вологою серветкою і залишаю на деякий час.
Заварюємо свіжий чай або готуємо чашку теплого молока.
Приємного Вам і Вашим діткам полудня!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 206 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|