PickPickPick Воскресенье, 06.07.2025, 02:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 4 » Пиріжки з яблуками і булочки з чорницею
20:10
Пиріжки з яблуками і булочки з чорницею

Інгредієнти

Тісто:
пачки швидких дріжджів (5-6 гр)
1 стакан молока
3 ст. ложки цукру
1 пачка маргарину (250 гр)
2 ст. ложки сметани
3 яйця
1 ч. ложка солі
4 склянки борошна
Ванілін до смаку
Начинка:
2 яблука
Цукор
Чорничний конфітюр

Спосіб приготування

Тісто:
I частина: підігріти молоко (молочко має бути теплим, але не гарячим), до молока додати дріжджі і 1 ч. ложку цукру.
II частина: маргарин розтопити, в нього додати сметану, 2 яйця, цукор, сіль, ванілін.
Поєднати I і II частини додати борошно.
Тісто покласти в холодильник на годину (можна на ніч).
Начинка для пиріжків: яблуко очистити від шкірки і натерти на крупній тертці.
З тіста зробити корж в центр покласти трохи тертого яблука і 1 ч. ложку цукру, сформувати пиріжок.
Для булочок брала готовий конфітюр з чорниці.
Перед випічкою пиріжків та булочкам дати піднятися хвилин 20-30, потім змастити збитим яйцем і випікати.
Випікати при температурі 200-220 градусів.
Категория: Випічка | Просмотров: 1153 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Октябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz