Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Октябрь » 4 » Пиріжки з яблуками і булочки з чорницею
20:10 Пиріжки з яблуками і булочки з чорницею |
ІнгредієнтиТісто:
пачки швидких дріжджів (5-6 гр)
1 стакан молока
3 ст. ложки цукру
1 пачка маргарину (250 гр)
2 ст. ложки сметани
3 яйця
1 ч. ложка солі
4 склянки борошна
Ванілін до смаку
Начинка:
2 яблука
Цукор
Чорничний конфітюр
Спосіб приготуванняТісто:
I частина: підігріти молоко (молочко має бути теплим, але не гарячим), до молока додати дріжджі і 1 ч. ложку цукру.
II частина: маргарин розтопити, в нього додати сметану, 2 яйця, цукор, сіль, ванілін.
Поєднати I і II частини додати борошно.
Тісто покласти в холодильник на годину (можна на ніч).
Начинка для пиріжків: яблуко очистити від шкірки і натерти на крупній тертці.
З тіста зробити корж в центр покласти трохи тертого яблука і 1 ч. ложку цукру, сформувати пиріжок.
Для булочок брала готовий конфітюр з чорниці.
Перед випічкою пиріжків та булочкам дати піднятися хвилин 20-30, потім змастити збитим яйцем і випікати.
Випікати при температурі 200-220 градусів.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 1153 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|