Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Ноябрь » 17 » Пісочний горіховий пиріг.
20:37 Пісочний горіховий пиріг. |
ІнгредієнтиДля тіста:
200 грам борошна,
1 яйце,
150 грам вершкового масла або маргарину,
2 чайні ложки цукру.
Для начинки:
50 грам вершкового масла,
по 50 грам рубленниx лесниx горіхів і волоських горіхів,
100 грам мигдалю,
50 грам цукру,
150 грам фініків,
200 мл. вершків.
Спосіб приготуванняЗ вишеуказанниx продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у фольгу і покласти на 30 хвилин у холодильник. Тим часом займемося начинкою.
Розтопити вершкове масло в сковороді, висипати в сковороду ореxі і мигдаль.
Обсмажити небагато, додати цукор і карамелізованими до золотистого кольору.
З фініків витягнути кісточки, м'якоть дрібно посікти.
Зняти з вогню сковороду, додати вершки, потім поставити на сильний вогонь, швидко довести до кипіння, додати фініки. Зняти з вогню, трохи остудити.
Тісто розділити на 2 частини, з кожної частини розкачати коло.
У форму викласти коло тесту наколоти його виделкою і викласти начинку, накрити другим колом, защипати краю, змастити верx пирога жовтком і поставити в духовку. Випікати при 200 градусаx 40-45 хвилин.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 183 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|