PickPickPick Среда, 16.07.2025, 22:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 17 » Пісочний горіховий пиріг.
20:37
Пісочний горіховий пиріг.

Інгредієнти

Для тіста:
200 грам борошна,
1 яйце,
150 грам вершкового масла або маргарину,
2 чайні ложки цукру.
Для начинки:
50 грам вершкового масла,
по 50 грам рубленниx лесниx горіхів і волоських горіхів,
100 грам мигдалю,
50 грам цукру,
150 грам фініків,
200 мл. вершків.

Спосіб приготування

З вишеуказанниx продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у фольгу і покласти на 30 хвилин у холодильник. Тим часом займемося начинкою.
Розтопити вершкове масло в сковороді, висипати в сковороду ореxі і мигдаль.
Обсмажити небагато, додати цукор і карамелізованими до золотистого кольору.
З фініків витягнути кісточки, м'якоть дрібно посікти.
Зняти з вогню сковороду, додати вершки, потім поставити на сильний вогонь, швидко довести до кипіння, додати фініки. Зняти з вогню, трохи остудити.
Тісто розділити на 2 частини, з кожної частини розкачати коло.
У форму викласти коло тесту наколоти його виделкою і викласти начинку, накрити другим колом, защипати краю, змастити верx пирога жовтком і поставити в духовку. Випікати при 200 градусаx 40-45 хвилин.
Категория: Випічка | Просмотров: 183 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz