Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Ноябрь » 5 » Сирні булочки
|
Інгредієнти300 г копченого ковбасного сиру !!!,
2,5 склянки борошна (225г),
7 ст. л. рослинного масла,
1 \ 2 ч. л. солі,
1,5 ч. л. сухих дріжджів (краще "Саф момент"),
3/4 склянки води або молока,
2 ч. л. цукру
Спосіб приготуванняЦитую:
1. Дрожжі розводимо в теплій воді або молоці і залишаємо, поки не запіниться.
2. Сир натираємо (щоб краще його було терти краще заздалегідь покласти його хвилин на 20 - 30 в морозилку) і розтираємо з борошном, потім всипаємо сіль, додаємо рослинне масло.
3. Подошедшіе дріжджі вливаємо в борошно і замішуємо тісто.
4. Із тіста формуємо кульки і викладаємо на деко.
5. Сверху змащуємо яйцем і присипаємо або кунжутом, або насінням, або маком.
6. Оставляем булочки до збільшення в 2 рази і ставимо в духовку (180 - 200С) до зарумяніванія.
7. Готовие булочки зверху змащуємо вершковим маслом, накриваємо рушником на 30 - 60 хвилин.
Про рецептіПримітка: Незвичайний смак і аромат цим булочкам додає саме ковбасний сир. В тісто можна додати часник, трохи гірчиці, тоді будуть дуже гарні до борщу, щам. Але і просто так їх смачно їсти. Тесту не треба підходити. Ми тільки залишаємо присипані булочки на листі, щоб трохи збільшилися, а потім вони вже в процесі випікання доходят. Еслі брати не сухі дріжджі, то можна дати тесту підійти, обмять його, а потім знову дати піднятися і вже катати кульки. Тісто можна замішувати в комбайні.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 178 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|