Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Октябрь » 25 » ТОРТ "ІДЕАЛ"
|
Інгредієнтисаме головне в цьому рецепті потрібно міряти НЕ гранованими склянками, а тонкими високими і борошно сгоркой. 3-яйця, 1стакан-цукру, 3/4стакана-меду, 1ст. л. -соди без гірки, 3стакана-мукі. КРЕМ: 1стак. -цукру, 200гр. -масла, 3/4стак. -грецкіх горіхів порубаних, 500гр. -сметани.
Спосіб приготуванняЯйця, цукор, мед збити вручну віночком до розчинення сахара. Добавіть соду, перемішати потім додаємо по одній склянці борошно і все добре вимешіваем. Оставляем тісто на 10-12часов в емальованому посуді накривши кришкой. Я цей торт роблю з вечора, ввечері замісила тісто, а вранці п коржі. Коржі випікаються дуже швидко 4-6мін. , у попередніми розігрітій духовке. Тесто ділимо на 3 частини, посипаємо стіл борошном і розгортає тісто на велечіну протевені (тобто получаетса 3 великих коржа) . КРЕМ робимо як звичайно: масло збиваємо міксером, додаємо цукор-збиваємо, потім сметану і вконце орехі. Забила, сметану лутше брать10% жірності. Етім кремом просочуємо коржі і залишаємо його для просочення.
Про рецептіпопробйте, непожалеете. мне замовляють піч тільки цей торт, хоча печу багато разнех тортів але !!!!!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 178 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|