PickPickPick Вторник, 08.07.2025, 10:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 4 » Торт "Шоколадно - банановий купол"
20:25
Торт "Шоколадно - банановий купол"

Інгредієнти

4яйца
300гр. сахара
1 пакетик ванільного цукру
180г. борошна
2 ст. л. порошку какао
1ч. л. порошку розпушувача
8гр. желатину
5 бананів
500мл. слівок (35%)
200гр. сиру
4ст. л. шоколадної стружки
Для оформлення: шоколад молочний
і білий по пів плиточки і 2 ст. л вершків
Роз'ємна форма 28 см.

Спосіб приготування

1. Нагреть духовку до 180%
2. Отделіть жовтки від білків. Жовтки розтерти з ванільним і половиною просто цукру, влив 4 ст. л. гарячої води. Збити білки, ввести в яєчний крем. Поступово всипати борошно, 2 ст. л. порошку какао, розпушувач і замісити тісто (міксером).
3. Виложіть тісто в роз'ємну форму, застелене промасленим папером для випікання. Випікати 30 хв. Перекинути бісквіт на решітку (можна на обробну дошку), зняти папір і корж розрізати горизонтально навпіл.
4. Половіну коржа покласти в миску для салату. Акуратно придавлюючи ложкою надати форму купола (просто придавити до стінок УБМБФОЙЛБ).
5. Желатін розмочити (заздалегідь залити холодною водою і дати розбухнути).
6. Размять один банан, змішати з сиром, цукром і шоколадною стружкою (можна взяти звичайну шоколадку і дрібно посікти ножем). Желатин розпустити на водяній бані і ввести в крем (дати йому спочатку трохи охолонути, інакше шоколадна крихта тане і забарвлює крем), додати збиті вершки (міксером до густого стану).
7. На корж купол викласти майже весь крем і нарізаний гуртком банан, зверху ще тонкий шар крему, прикрити другою половинкою коржа. Затягнути плівкою і поставити в холодильник на 4 години.
8. По закінчення 4 часов миску перевенуть на тортніцу, якщо торт не виймається-намочити рушник гарячою водою і на пару хвилин обмотати миску, потім вона легко знімається. (Сама вистелили салатницю харчовою плівкою, нічого не прилипло і легко здобула)
Прикрасити за бажанням.

Про рецепті

Рецепт взято у користувача Ksyusha. Іспекла торт на 23 лютого.
Категория: Випічка | Просмотров: 173 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz