Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Октябрь » 12 » ватрушки
|
ІнгредієнтиКефір-0, 5л.
яйця-4шт.
масло сл. (маргарин)-200гр.
цукор-10-15ст. л (подобатися відміряти ложками) кол-во змінюю в залежності від використовуваних начинок.
сіль-0, 5ч. л
дріжджі "Момент" (ці немає необхідності розводити попередньо) -1 пачечка або 1ст. л інших.
борошно приблизно -1,5 кг.
Начинка:
Сир домашній-1кг.
1яйцо, цукор на смак, родзинки або курагу.
ваніль
сметана для мастила.
Спосіб приготуванняМасло розтопіть.
Яйця, цукор і сіль збийте до однорідності, додайте кефір і масло, добре перемішайте.
Додайте дріжджі, як зазначено на упаковці і втручається борошно. Муки треба стільки, щоб тісто було м'яке і трохи прилипало до рук. Добре перемішайте, щоб борошно втрутилася без грудочок, присипте зверху борошном, накрити ємність з тестом і поставте в холодильник. Через 3часа тісто підійде і його можна обробляти, але можна і більше тримати. Я роблю на ніч, а вранці печу. Або з ранку і після роботи, як сьогодні.
Перед обробленням тесту, треба насипати на столі борошна і вимісити тісто, тим самим додасте борошна, але не зловживати. Дати йому трохи відпочити, прикривши серветкою.
З цього тесту я печу все, що заманеться.
Пироги, ватрушки, рулети та пиріжки.
Гарячі ватрушки я глазірую в сметані і розкладаю на блюдо, щоб не склеїлися межу собою, поки не застигла сметана.
Може й не нове, але побачите і захочеться порадувати свою сім'ю.
|
Категория: Випечка |
Просмотров: 299 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|