PickPickPick Среда, 09.07.2025, 02:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти 75г маргарину 75г цукру 50г шоколаду (плитковий) 50г муки 25г рідкого шоколаду 1 яйце цукрова пудра Для соусу: 50г коричневого цукру 1 столові ложки какао жменя горіхів 25г цукру + склянку гарячої кави з ромом Спосіб приготування Скористалася рецептом з журналу з програмою телебачення, дуже хотілося спекти Аллін негренятко, але кулінар. ру НЕ откривался. На перший погляд, жодних грубих неточностей в рецепті не було, тому решілась.
Категория: Випічка | Просмотров: 237 | Добавил: attlon | Дата: 09.08.2009

Інгредієнти бісквіт один заміс 4яйца 1 склянка цукру 1стакан борошна, крем який вам подобається просочування сгущен. молоко 50гр +50 гр. сметани офармленіе мастика Спосіб приготування не додавайте соду! Міксером збити яйця з цукром до збільшення об'єму в два рази (до білої, густу піну). Потім, не припиняючи збивати, поступово всипте борошно, до утворення однорідної маси. Тісто нагадує густу сметани. На змащену жиром або маслом форму вилийте тесто.
Категория: Випічка | Просмотров: 199 | Добавил: attlon | Дата: 08.08.2009

Інгредієнти 100 гр. мягкого вершкового масла. 1/3 склянки цукру. 1 яйце, дрібка солі. Майже 1. 5 склянки борошна. Конфетки 3-х кольорів світлофора. Спосіб приготування Масло розтерти з цукром. Додати яйце, сіль і борошно. Замісити тісто. Розділити і скачати 12 ковбасок. На кожну ковбаску викласти кольорові цукерки у вигляді світлофора. Червоний, жовтий, зелений. Випікати на кондитерській папері при t 190гр. приблизно 20 хвилин. Готове печиво остудити на листі, відганяючи дітей.
Категория: Випічка | Просмотров: 231 | Добавил: attlon | Дата: 07.08.2009

Інгредієнти Для тіста: 1 баночка вершків (200 мл) 4 яйця 2 баночки від вершків борошна 1 баночку від вершків цукру 0,5 пак. пекарського порошку 1 пак. ванільного цукру Для просочення: 125 г розтопленого масла 150 г цукру 4 ст. л. молока 2 ст. л. Лимина соку 100 г мигдалю смужками Спосіб приготування Духовку розігріти на 200 град . . Лист з духовки з високими бортами викласти пекарської папером. Сливки і яйця збити трохи, всипати баночку борошна, перемешаную з пекарські порошком, перемішати.
Категория: Випічка | Просмотров: 219 | Добавил: attlon | Дата: 07.08.2009

Інгредієнти Для тіста: 1000-1200 гр. борошна; 100 гр. маргарину (вершковий для випічки); 100 гр. цукру; 1/3 ч. л. солі; 1 яйце 50 гр. живих дріжджів; 2-3 ст. л. Рослинного масла Для начинки: філе риби (у мене було філе макроруса); 2 яйця; 2-3 цибулини; Сіль, перець або приправ до риби (за смаком). Спосіб приготування Приготування тіста: Дріжджі подрібнити, залити невеликою кількістю теплого молока, додати ст. ложку цукру і трохи солі, перемішати і залишити в теплому місці; Підігріти молоко і змішати з піднятими дріжджами, додати в отриману суміш розтоплений маргарин, цукровий пісок, сіль, яйце і все ретельно переміщати; Далі в отриману суміш поступово додавати просіяну через сито борошно і вимішувати тісто; Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше; Вимісити тісто залишити в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину; Один раз опустити і після другого підняття тісто готове до випічки.
Категория: Випічка | Просмотров: 336 | Добавил: attlon | Дата: 03.08.2009

Інгредієнти листкового бездріжджового тіста - 0,5 кг Яблука - 0,5 кг Масло слив. - 0,05 кг Цукор - 0,5 ст. Кориця Цукрова пудра Спосіб приготування Готове листкове тісто розкачати і розрізати на трикутники досить великі. Яблука нарізати тонкими скибочками, на сковороді розтопити слив. масло, змішати його з цукром, в карамель викласти яблука, посипати їх корицею і прогріти. На трикутники тесті викласти по ложці начинки і скрутити від широкого до вузького краю.
Категория: Випічка | Просмотров: 570 | Добавил: attlon | Дата: 02.08.2009

Інгредієнти тісто: молоко 0,5 л дріжджі 1/2 пачки дрібка солі дрібка цукру масло ростітельное 100 гр борошно пюре: картопля 3-4 шт масло вершкове 100 го яйце 1 шт молоко 50 гр дрібка солі для змащування сметана, майонез або збите яйце Спосіб приготування У теплому молоці (можна молоко і вода 1:1) розпустити дріжджі, додаємо цукор, сіль, ростітельное масло та борошно. Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 2 години. Я тісто накриваю поліетеленовой плівкою і зверху рушником.
Категория: Випічка | Просмотров: 216 | Добавил: attlon | Дата: 01.08.2009

Інгредієнти опарному дріжджове тісто на мою рецептом (шлях вказано зверху) 6 картоплин 500 г печериць свіжих щіпка сухих грибів сіль, перець, 100 г вершкового масла 1 жовток Спосіб приготування Поки у нас вистоюється тісто, готуємо начинку. Картоплю варимо на пару в шкірці або запікаємо у фользі в духовці. Після чого розминаємо, додаємо масло, сіль і перець. Остуджуємо. Гриби ріжемо, кладемо в сковроду з невеликою кількістю олії, додаємо туди ж сушені гриби (вони проварити в соку від свіжих), обсмажуємо до готовності.
Категория: Випічка | Просмотров: 231 | Добавил: attlon | Дата: 01.08.2009

Інгредієнти тісто: 2 яйця 2 ст. л. цукру 2 ст. борошна 3 ст. кефіру (нежирного) 1 ч. л. соди без верху гашене оцтом 2 ст. л. соняшникової олії сіль за смаком начинка: сир + ізюм для прикраси: сир плетенка чи як там його правильно називають :-) Спосіб приготування збити яйця з цукром, підсолити додати кефір, добре розмішати і додати борошна поступово замішувати тісто додаючи борошна, щоб не було грудочок все розмішати і додати, що залишилася, кефір щоб кожного разу не змазувати сковороду, додати 2 ст.
Категория: Випічка | Просмотров: 201 | Добавил: attlon | Дата: 31.07.2009

Інгредієнти 180 гр масла 1 ст цукрової пудри 3 яйця 1/2 ст Сушон полуниці 1/2 ст Сушон ківі 1 ст родзинок 1,5 ст борошна 0. 5 ч. л соди 100 мл молока Спосіб приготування Масло збиваємо з цукрової пудри до однорідної маси, куди поодному додаємо яйця, потім добаляем нарізані сухофрукти гарненько змішавши, додаємо соду, борошно, і молоко, продовжуючи заважати бажано ложкою, гарненько перемішавши викладаємо в промасляний форму для кексу, і відправляємо в заздалегідь нагріту піч, печом близько 1 годину при 170 '
Категория: Випічка | Просмотров: 188 | Добавил: attlon | Дата: 31.07.2009

« 1 2 ... 19 20 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz