Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти 75г маргарину
75г цукру
50г шоколаду (плитковий)
50г муки
25г рідкого шоколаду
1 яйце
цукрова пудра
Для соусу:
50г коричневого цукру
1 столові ложки какао
жменя горіхів
25г цукру + склянку гарячої кави з ромом
Спосіб приготування Скористалася рецептом з журналу з програмою телебачення, дуже хотілося спекти Аллін негренятко, але кулінар. ру НЕ откривался. На перший погляд, жодних грубих неточностей в рецепті не було, тому решілась.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
237
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
09.08.2009
|
Інгредієнти бісквіт один заміс
4яйца
1 склянка цукру
1стакан борошна,
крем
який вам подобається
просочування
сгущен. молоко 50гр +50 гр. сметани
офармленіе
мастика
Спосіб приготування не додавайте соду!
Міксером збити яйця з цукром до збільшення об'єму в два рази (до білої, густу піну). Потім, не припиняючи збивати, поступово всипте борошно, до утворення однорідної маси. Тісто нагадує густу сметани. На змащену жиром або маслом форму вилийте тесто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
199
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.08.2009
|
Інгредієнти 100 гр. мягкого вершкового масла.
1/3 склянки цукру.
1 яйце, дрібка солі.
Майже 1. 5 склянки борошна.
Конфетки 3-х кольорів світлофора.
Спосіб приготування Масло розтерти з цукром.
Додати яйце, сіль і борошно.
Замісити тісто.
Розділити і скачати 12 ковбасок.
На кожну ковбаску викласти кольорові цукерки у вигляді світлофора. Червоний, жовтий, зелений.
Випікати на кондитерській папері при t 190гр. приблизно 20 хвилин.
Готове печиво остудити на листі, відганяючи дітей.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
231
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.08.2009
|
Інгредієнти Для тіста:
1 баночка вершків (200 мл)
4 яйця
2 баночки від вершків борошна
1 баночку від вершків цукру
0,5 пак. пекарського порошку
1 пак. ванільного цукру
Для просочення:
125 г розтопленого масла
150 г цукру
4 ст. л. молока
2 ст. л. Лимина соку
100 г мигдалю смужками
Спосіб приготування Духовку розігріти на 200 град . .
Лист з духовки з високими бортами викласти пекарської папером.
Сливки і яйця збити трохи, всипати баночку борошна, перемешаную з пекарські порошком, перемішати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
219
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.08.2009
|
Інгредієнти Для тіста:
1000-1200 гр. борошна;
100 гр. маргарину (вершковий для випічки);
100 гр. цукру;
1/3 ч. л. солі;
1 яйце
50 гр. живих дріжджів;
2-3 ст. л. Рослинного масла
Для начинки:
філе риби (у мене було філе макроруса);
2 яйця;
2-3 цибулини;
Сіль, перець або приправ до риби (за смаком).
Спосіб приготування Приготування тіста:
Дріжджі подрібнити, залити невеликою кількістю теплого молока, додати ст. ложку цукру і трохи солі, перемішати і залишити в теплому місці;
Підігріти молоко і змішати з піднятими дріжджами, додати в отриману суміш розтоплений маргарин, цукровий пісок, сіль, яйце і все ретельно переміщати;
Далі в отриману суміш поступово додавати просіяну через сито борошно і вимішувати тісто;
Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше;
Вимісити тісто залишити в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину;
Один раз опустити і після другого підняття тісто готове до випічки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
336
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.08.2009
|
Інгредієнти листкового бездріжджового тіста - 0,5 кг
Яблука - 0,5 кг
Масло слив. - 0,05 кг
Цукор - 0,5 ст.
Кориця
Цукрова пудра
Спосіб приготування Готове листкове тісто розкачати і розрізати на трикутники досить великі. Яблука нарізати тонкими скибочками, на сковороді розтопити слив. масло, змішати його з цукром, в карамель викласти яблука, посипати їх корицею і прогріти. На трикутники тесті викласти по ложці начинки і скрутити від широкого до вузького краю.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
570
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.08.2009
|
Інгредієнти тісто:
молоко 0,5 л
дріжджі 1/2 пачки
дрібка солі
дрібка цукру
масло ростітельное 100 гр
борошно
пюре:
картопля 3-4 шт
масло вершкове 100 го
яйце 1 шт
молоко 50 гр
дрібка солі
для змащування сметана, майонез
або збите яйце
Спосіб приготування У теплому молоці (можна молоко і вода 1:1) розпустити дріжджі, додаємо цукор, сіль, ростітельное масло та борошно. Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 2 години. Я тісто накриваю поліетеленовой плівкою і зверху рушником.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
216
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.08.2009
|
Інгредієнти опарному дріжджове тісто на мою рецептом (шлях вказано зверху)
6 картоплин
500 г печериць свіжих
щіпка сухих грибів
сіль, перець,
100 г вершкового масла
1 жовток
Спосіб приготування Поки у нас вистоюється тісто, готуємо начинку.
Картоплю варимо на пару в шкірці або запікаємо у фользі в духовці. Після чого розминаємо, додаємо масло, сіль і перець. Остуджуємо.
Гриби ріжемо, кладемо в сковроду з невеликою кількістю олії, додаємо туди ж сушені гриби (вони проварити в соку від свіжих), обсмажуємо до готовності.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
231
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.08.2009
|
Інгредієнти тісто:
2 яйця
2 ст. л. цукру
2 ст. борошна
3 ст. кефіру (нежирного)
1 ч. л. соди без верху гашене оцтом
2 ст. л. соняшникової олії
сіль за смаком
начинка:
сир + ізюм
для прикраси:
сир плетенка чи як там його правильно називають :-)
Спосіб приготування збити яйця з цукром, підсолити
додати кефір, добре розмішати і додати борошна
поступово замішувати тісто додаючи борошна, щоб не було грудочок
все розмішати і додати, що залишилася, кефір
щоб кожного разу не змазувати сковороду, додати 2 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
201
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
31.07.2009
|
Інгредієнти 180 гр масла
1 ст цукрової пудри
3 яйця
1/2 ст Сушон полуниці
1/2 ст Сушон ківі
1 ст родзинок
1,5 ст борошна
0. 5 ч. л соди
100 мл молока
Спосіб приготування Масло збиваємо з цукрової пудри до однорідної маси, куди поодному додаємо яйця, потім добаляем нарізані сухофрукти гарненько змішавши, додаємо соду, борошно, і молоко, продовжуючи заважати бажано ложкою, гарненько перемішавши викладаємо в промасляний форму для кексу, і відправляємо в заздалегідь нагріту піч, печом близько 1 годину при 170 '
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
188
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
31.07.2009
| |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|