Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Для тіста:
75 гр. мягкого вершкового масла
75гр. сахара
2 яйця
75гр. мукі
1ч. л. какао
1ч. л. разрихлітеля
Для начинки:
1 б. вішневого компоту (680мл)
100гр цукру
2 яйця
750гр. сирної маси
1 пакетик пудингу (порошок) з ванільним смаком (37гр. )
Крім того:
1 пакетик ванільного цукру
250мл. слівок
1 пакетик загусник вершків
тертий шоколад
Спосіб приготування 1. Откінуть на друшляк вишню.
2. Слівочное олію і цукор збити міксером, додати яйця, борошно, какао і разрихлітель.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
179
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
09.08.2010
|
Інгредієнти 125 гр. козячого сиру
1 велике яйце
100 гр. маргарину
0,5 ч. л. соди
борошно 1,5 - 2 склянки
сіль за смаком
кунжуту 2 жмені
рослинна олія
Спосіб приготування Це варіація на тему з моїм сирним тестом.
Ось до чого доводить жадібність, це називається. Прикупивши якось 3 упаковки козячого сиру, я благополучно одну-таки втратила на полицях . . . . Сьогодні знайшла, але їсти просто так не хотілося вже. А вдома не було випічки і білого хліба, йти по темряві лінь .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
191
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.08.2010
|
Інгредієнти Тісто:
3 яйця
150 гр. цукру
200 гр. борошна
150 гр. сл. масла
3 ст. л. меду
1 ч. л. соди
Крем:
500 мл вершків (35%)
100 гр. цукру
1 пакетик ван. цукру
Тим коржами:
400 гр. вишні
Спосіб приготування Мед карамелізований до темно-коричневого кольору, потім вимкнути газ і додати гаш. соду.
Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, борошно, все добре збити і продовжуючи збивати, додати мед з содою.
Тісто вийде, як рідка сметана.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
167
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.08.2010
|
Інгредієнти для тесту-250 мл води
200 гр борошна (або трохи більше)
50 гр маргарину
1/2 ч л солі
1/2 ч л цукру
2 яйця
для начинки-300 гр лісових грибів (опеньки, лисички, тощо)
200 гр сметани
1 стебло цибулі порею
100 гр сиру
сіль-перець
Спосіб приготування Цибуля порей ріжемо й обсмажуємо на маслі (або вершковому) до м'якості, додаємо гриби та Томім разом до повного випарювання рідини.
Додаємо до грибів сметану і тертий сир, солимо-перчимо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
173
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.08.2010
|
Інгредієнти Цей рецепт з'явився завдяки тому, що в мене від приготування трюфелів залишилися мелені фісташки, треба було кудись прилаштувати!
На 6 штук:
250г сиру
1 яйце (у мене був 1 білок)
1-2ст. лож. цукру
трохи ванільного цукру
2ст. лож. мелених фісташок
2ст. лож. борошна + борошно для обвалювання
1,5-2ч. Лож. журавлинного джему
Спосіб приготування Сир добре вимісити з яйцем, цукром, борошном, фісташками і ваніллю, добре вимісити.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
179
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.08.2010
|
Інгредієнти 4яйца-великих
300г цукру
1пакетік ванільного цукру
180г борошна
2ст. л. порошку какао
1ч. л. порошку розпушувача
8г. желатину
5 бананів
500 мл вершків (я взяла 35%)
200г сиру (у мене знежирений)
4ст. л. шоколадної стружки
Додатково для оформлення
шоколад молочний і білий по пів плиточки) і 2ст. л. вершків
Рознімної форми діаметром 28см.
Час приготування 1. ч 30мин
Спосіб приготування Нагріти духовку до 180%.
Відокремити жовтки від білків.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
181
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
05.08.2010
|
Інгредієнти 200 г маргарину магкого
1 ст. саxара
2 яйця
200 г м'якого 3-5-9% сиру
1/3 ст. слівок
2,5 склянки самовосx. мукі (якщо звичайна, то додати розпушувач)
1 склянку з верxом замороженої смородини.
Спосіб приготування Збити маргарин з саxаром-2 хв.
Додати по одному яйця.
Потім по черговості всі інші продукти (крім смородини) і перемішувати еше 1-2 хв.
У ручну додати смородину (беремо прямо з морозилки). Акуратно, але швидко перемешать.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
253
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.08.2010
|
Інгредієнти Все-на-віч.
Картопля, сир, часник, кріп, вершки.
Спосіб приготування Сиру картоплю натерти на терке. Сир натереть. Чеснок ізмельчіть. Укроп порезать. В пакеті вершків розчинити на слабкому вогні 2-3 ложки тертого сира. В форму, змащену жиром,
викласти шарами тертий картоплю, присипати сиром, часником, укропом. Повторіть слоі. Сверху залити вершково-сирним соусом і поставити запікатися.
Я робила з 6-ти великих картоплин, вийшло 3 шари.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
271
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
29.07.2010
|
Інгредієнти 50-70 гр. сл. масла
5 зелених яблук або абрикоси (кол-во-на-віч)
0,5 ст. цукру.
Тісто:
1 банка згущеного молока
2 яйця
1 пакетик (10 гр. ) Розпушувача або порошку для випічки
ванільний цукор
7 ст. ложок борошна з гіркою
Спосіб приготування У сковороді розтопити масло, дрібно нарізати яблука/абрикоси і додати разом з цукром до маслу. Гасити до напівм'яке.
Всі інгредієнти тесту з'єднати і добре вимішати.
У форму перекласти яблука/абрикоси (рідина залишити в сковорідці) і рівномірно розподілити їх по дну.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
250
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.07.2010
|
Інгредієнти 10 білків, 1 склянка цукру, 100 гр. смажених товчених горіхів, 40 гр. борошна
Крем: 200 гр. вершкового масла, 1 банка згущеного молока
2 ст. л. свеkольного соkа
Спосіб приготування Сильно охолоджені білки збивати зі склянкою цукру до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 4,5 рази, додати смажених товчених горіхів (будь-яких, але мені більше подобається фундук), борошна. Обережно розмішати, потім викласти на 2 круглих пергаментних листа і сушити в духовці 4 - 5 годин при температурі 100 ° С.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
183
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
22.07.2010
| |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|