PickPickPick Пятница, 11.07.2025, 21:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти Для тіста: 75 гр. мягкого вершкового масла 75гр. сахара 2 яйця 75гр. мукі 1ч. л. какао 1ч. л. разрихлітеля Для начинки: 1 б. вішневого компоту (680мл) 100гр цукру 2 яйця 750гр. сирної маси 1 пакетик пудингу (порошок) з ванільним смаком (37гр. ) Крім того: 1 пакетик ванільного цукру 250мл. слівок 1 пакетик загусник вершків тертий шоколад Спосіб приготування 1. Откінуть на друшляк вишню. 2. Слівочное олію і цукор збити міксером, додати яйця, борошно, какао і разрихлітель.
Категория: Випічка | Просмотров: 179 | Добавил: attlon | Дата: 09.08.2010

Інгредієнти 125 гр. козячого сиру 1 велике яйце 100 гр. маргарину 0,5 ч. л. соди борошно 1,5 - 2 склянки сіль за смаком кунжуту 2 жмені рослинна олія Спосіб приготування Це варіація на тему з моїм сирним тестом. Ось до чого доводить жадібність, це називається. Прикупивши якось 3 упаковки козячого сиру, я благополучно одну-таки втратила на полицях . . . . Сьогодні знайшла, але їсти просто так не хотілося вже. А вдома не було випічки і білого хліба, йти по темряві лінь .
Категория: Випічка | Просмотров: 191 | Добавил: attlon | Дата: 08.08.2010

Інгредієнти Тісто: 3 яйця 150 гр. цукру 200 гр. борошна 150 гр. сл. масла 3 ст. л. меду 1 ч. л. соди Крем: 500 мл вершків (35%) 100 гр. цукру 1 пакетик ван. цукру Тим коржами: 400 гр. вишні Спосіб приготування Мед карамелізований до темно-коричневого кольору, потім вимкнути газ і додати гаш. соду. Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, борошно, все добре збити і продовжуючи збивати, додати мед з содою. Тісто вийде, як рідка сметана.
Категория: Випічка | Просмотров: 167 | Добавил: attlon | Дата: 08.08.2010

Інгредієнти для тесту-250 мл води 200 гр борошна (або трохи більше) 50 гр маргарину 1/2 ч л солі 1/2 ч л цукру 2 яйця для начинки-300 гр лісових грибів (опеньки, лисички, тощо) 200 гр сметани 1 стебло цибулі порею 100 гр сиру сіль-перець Спосіб приготування Цибуля порей ріжемо й обсмажуємо на маслі (або вершковому) до м'якості, додаємо гриби та Томім разом до повного випарювання рідини. Додаємо до грибів сметану і тертий сир, солимо-перчимо.
Категория: Випічка | Просмотров: 173 | Добавил: attlon | Дата: 07.08.2010

Інгредієнти Цей рецепт з'явився завдяки тому, що в мене від приготування трюфелів залишилися мелені фісташки, треба було кудись прилаштувати! На 6 штук: 250г сиру 1 яйце (у мене був 1 білок) 1-2ст. лож. цукру трохи ванільного цукру 2ст. лож. мелених фісташок 2ст. лож. борошна + борошно для обвалювання 1,5-2ч. Лож. журавлинного джему Спосіб приготування Сир добре вимісити з яйцем, цукром, борошном, фісташками і ваніллю, добре вимісити.
Категория: Випічка | Просмотров: 179 | Добавил: attlon | Дата: 06.08.2010

Інгредієнти 4яйца-великих 300г цукру 1пакетік ванільного цукру 180г борошна 2ст. л. порошку какао 1ч. л. порошку розпушувача 8г. желатину 5 бананів 500 мл вершків (я взяла 35%) 200г сиру (у мене знежирений) 4ст. л. шоколадної стружки Додатково для оформлення шоколад молочний і білий по пів плиточки) і 2ст. л. вершків Рознімної форми діаметром 28см. Час приготування 1. ч 30мин Спосіб приготування Нагріти духовку до 180%. Відокремити жовтки від білків.
Категория: Випічка | Просмотров: 181 | Добавил: attlon | Дата: 05.08.2010

Інгредієнти 200 г маргарину магкого 1 ст. саxара 2 яйця 200 г м'якого 3-5-9% сиру 1/3 ст. слівок 2,5 склянки самовосx. мукі (якщо звичайна, то додати розпушувач) 1 склянку з верxом замороженої смородини. Спосіб приготування Збити маргарин з саxаром-2 хв. Додати по одному яйця. Потім по черговості всі інші продукти (крім смородини) і перемішувати еше 1-2 хв. У ручну додати смородину (беремо прямо з морозилки). Акуратно, але швидко перемешать.
Категория: Випічка | Просмотров: 253 | Добавил: attlon | Дата: 04.08.2010

Інгредієнти Все-на-віч. Картопля, сир, часник, кріп, вершки. Спосіб приготування Сиру картоплю натерти на терке. Сир натереть. Чеснок ізмельчіть. Укроп порезать. В пакеті вершків розчинити на слабкому вогні 2-3 ложки тертого сира. В форму, змащену жиром, викласти шарами тертий картоплю, присипати сиром, часником, укропом. Повторіть слоі. Сверху залити вершково-сирним соусом і поставити запікатися. Я робила з 6-ти великих картоплин, вийшло 3 шари.
Категория: Випічка | Просмотров: 271 | Добавил: attlon | Дата: 29.07.2010

Інгредієнти 50-70 гр. сл. масла 5 зелених яблук або абрикоси (кол-во-на-віч) 0,5 ст. цукру. Тісто: 1 банка згущеного молока 2 яйця 1 пакетик (10 гр. ) Розпушувача або порошку для випічки ванільний цукор 7 ст. ложок борошна з гіркою Спосіб приготування У сковороді розтопити масло, дрібно нарізати яблука/абрикоси і додати разом з цукром до маслу. Гасити до напівм'яке. Всі інгредієнти тесту з'єднати і добре вимішати. У форму перекласти яблука/абрикоси (рідина залишити в сковорідці) і рівномірно розподілити їх по дну.
Категория: Випічка | Просмотров: 250 | Добавил: attlon | Дата: 24.07.2010

Інгредієнти 10 білків, 1 склянка цукру, 100 гр. смажених товчених горіхів, 40 гр. борошна Крем: 200 гр. вершкового масла, 1 банка згущеного молока 2 ст. л. свеkольного соkа Спосіб приготування Сильно охолоджені білки збивати зі склянкою цукру до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 4,5 рази, додати смажених товчених горіхів (будь-яких, але мені більше подобається фундук), борошна. Обережно розмішати, потім викласти на 2 круглих пергаментних листа і сушити в духовці 4 - 5 годин при температурі 100 ° С.
Категория: Випічка | Просмотров: 183 | Добавил: attlon | Дата: 22.07.2010

« 1 2 3 4 ... 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz