Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Август » 18 » торт з мастикою
|
ІнгредієнтиТорт
9 яєць
3 склянки цукру
3 склянки борошна
1 стакан родзинок
1 стакан волоських горіхів
1 склянка маку
Крем
1 банка згущеного молока
3 столових ложки кави розчинної
2 столових ложки какао
200 гр масла вершкового
можна розтопити чорний шоколад і додати
Мастика
400 гр маршмаллоу
2 столові ложки води
цукрова пудра
крохмаль
Спосіб приготуванняКоржі
3 яйця збити з 1 склянкою цукру (з ваніллю) додати борошно і перемішати, додасть один з трьох інгредієнтів (мак, товчені волоські горіхи, родзинки)
Пекти приблизно 25 хвилин при t 225 градусів
Так спекти три коржі з різною начинкою
Кава розвести і ваткою просочити всі три коржа коли вони охолонуть і залишити відлежатися
Зробити крем
Згущене молоко (можна варену) змішати в каві, какао і маслом
Намазати один корж, покласти на нього інший, цей теж змастити і нарешті покласти третій
Складений торт, обмазати зверху і з боків.
Приготувати мастику
Конфетки викласти в каструлю, налити 2 столові ложки води і поставити на 2 хвилини в мікрохвильову піч.
Вийняти і додаючи на-віч крохмаль і цукрову пудру перемішувати (додаю на око).
Коли затвердіє викласти на стіл і як тісто вимішувати масу додаючи крохмаль і цукрову пудру.
Коли перестане липнуть до рук загорнути в плівку й забрати в холодильник мінімум на 30 хвилин (зберігається 3 місяці точно)
Поджеліть на дві частини і розкачати тонко тонко.
Однією частиною накрити торт (що б не порвалась можна скласти навпіл), обрізати краї і подтикнуть під низ.
З іншої частини можна робити прикраси.
Про рецептіЯк робити бантики дуже добре придумала yelenafr - працює, я саме так робила!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 250 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|