Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Август » 23 » бисквитно-кремовий торт
23:12 бисквитно-кремовий торт |
Інгредієнтитісто: 110 гр. мукі
30 гр. крахмала
100 гр. сахара
5 яєць
дві краплі есенції
крем: 360 гр. масла
220 гр. сгущ. молока
100 гр. сах. пудри
ванілін
Спосіб приготуванняприготування тіста:
збиваємо холодні яйця, поступово додаючи цукор (мінімум 5 хвилин), наприкінці додаємо ессенцію. Масса повинна збільшиться в кілька разів, вона стає легкої, повітряної як хмара.
окремо змішати борошно з крохмалем.
Коли яйця будуть збиті, дуже обережно ложкою на всю поверхню збитою маси, вилажіваем борошно і так само дуже обережно все перемішуємо. (На покрокової фотографії видно, що коли я вела борошно, збита маса залишилася такою ж повітряної і в такому ж обсязі, як була )
Виливаємо тісто у форму і запікаємо на середньому вогні.
(раніше я завжди пекла корж при 160C 20 хвилин, зараз у мене духовка стала виробляє, тому я печу при 200C -20 хвилин. )
Коли випечеться, трохи охолоне, розрізати його на дві частини і просіропіть сиропом.
Приготування крему:
размагченое масло збити з сах. пудрой, поступово додаючи сгущ. молоко, наприкінці ввести ванілін.
Обмазати коржі кремом, за бажання прикрасити.
Смачного!
Про рецептіцей торт я спекла сьогодні чоловікові на 23 февраля. Так ж хочу привітати всіх присутніх на форумі чоловіків з святом!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 219 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|