PickPickPick Суббота, 12.07.2025, 01:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 23 » бисквитно-кремовий торт
23:12
бисквитно-кремовий торт

Інгредієнти

тісто: 110 гр. мукі
30 гр. крахмала
100 гр. сахара
5 яєць
дві краплі есенції
крем: 360 гр. масла
220 гр. сгущ. молока
100 гр. сах. пудри
ванілін

Спосіб приготування

приготування тіста:
збиваємо холодні яйця, поступово додаючи цукор (мінімум 5 хвилин), наприкінці додаємо ессенцію. Масса повинна збільшиться в кілька разів, вона стає легкої, повітряної як хмара.
окремо змішати борошно з крохмалем.
Коли яйця будуть збиті, дуже обережно ложкою на всю поверхню збитою маси, вилажіваем борошно і так само дуже обережно все перемішуємо. (На покрокової фотографії видно, що коли я вела борошно, збита маса залишилася такою ж повітряної і в такому ж обсязі, як була )
Виливаємо тісто у форму і запікаємо на середньому вогні.
(раніше я завжди пекла корж при 160C 20 хвилин, зараз у мене духовка стала виробляє, тому я печу при 200C -20 хвилин. )
Коли випечеться, трохи охолоне, розрізати його на дві частини і просіропіть сиропом.
Приготування крему:
размагченое масло збити з сах. пудрой, поступово додаючи сгущ. молоко, наприкінці ввести ванілін.
Обмазати коржі кремом, за бажання прикрасити.
Смачного!

Про рецепті

цей торт я спекла сьогодні чоловікові на 23 февраля. Так ж хочу привітати всіх присутніх на форумі чоловіків з святом!
Категория: Випічка | Просмотров: 219 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz